Friends of Miss Nadya

22 July 2011

T-Shirt Sahabat Blogger Arrived

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Salam Hari Jumaat..lewat tak nad post entry hari ni..kerana nad dari tadi sibuk edit gambar untuk mempromotkan T-Shirt Sahabat Blogger Sahabat Blogger Dot Net..

Nad sampai jer ofis tadi..K.Dijah(Praktikal) cakap.. "nadia..barang awak dah sampai.."..nad pon menjawab.."barang apa tu??"..nad dengan rakus membuka kertas itu sambil menjerit.."wa...t-shirt sahabat blogger nadia dah sampai lah kak"..K.Dijah berkata "wow..smart lah baju ni...cantik nyer..tapi baju ni tak boleh basuh pakai mesin tau..kene basuh dengan tangan"..

Hehe..nad okay jer..janji baju tu memang cantik..seyes cun..nad beli Saiz M..besar untuk nad..huhu..tak kesah..janji nad selesa..hehe..nasib baik hari ni bawak second photographer..boleh dyer amik gambar nad..hehe..mari kita tengok baju yang disarung oleh Nad sendiri..

mintak maaf yer..nad malas nak bukak kemeja..so,nad sarung jer..ini pandangan dari hadapan..

 dekat lengan kiri ada logo SB..cun seyh..

 ini pandangan belakang baju tersebut..hehe..tak nak pakai pada mulanya..

dah cukup..3 keping jer nad amik gambar..hehe..cukup lah kan..harga baju ini RM30..ciap postage..nad order baju ni dekat atiq..sebab beliau guna Maybank..nad tempah baju tu last minute..hehe..sekrang tempahan tu dah tutup..so,nanti kita mintak admin buat tempahan lagi yer..thanks kepada admin SB..korang tau tak sape admin SB..meyh sini nad senaraikan..

ini admin blog Sahabat Blogger Dot Net ::


Ini Admin group Sahabat Blogger :: 


Sekian Terima Kasih..hehe..setiap komen amat nad hargai..

Writing By :: Miss Nadya

7 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cun gak!

azam said...

cantik...nak 1

i'm ezza haniza said...

besau nyeeeeeeee!

kunci locker said...

wah...cntik n smrt...like this so much3333....ruginy...hmmm...nk gak...

Nadya O'Conner said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA::memang cun..tak rugi beli tau..:)

@azam::nak??nad pon beli 1 jer..huhu..:)

@i'm ezza haniza::besau kew ezza??xpe lah..hehe..:)

@kunci locker::aik,admin SB pon xbeli lagi??hehe..:)

forever love said...

besar ny saiz M.. huhu.. selamat atq gemok.. haha

Nadya O'Conner said...

@forever love::haha..xpe..next time..order saiz s pulak.kui kui..:)