Friends of Miss Nadya

10 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2


Assalamualaikum...

Hye..dah lama tak join segmen Encik Ben ni..huhu..tapi..sekarang nad nak join..^^..okay..di sini nad nak menceritakan tentang latar belakang blog nad..

Nad Start Blogging Since August 2010..tetapi..masa tu nama blog nad nadya-crosstitch.blogspot.com..
pastu delete..pastu buat blog lagi..pastu delete..hehe..hingga lah pada susatu hari nad create blog baru iaitu miss-nadya.blogspot.com pada 07 April 2011..masa tu nad macam orang giler lah jugak sebab tiada follower..haha..gelabah hingga tak terkira..habis nad jelajah blog yang nad dah follow dan bagitau tau semua iaitu mintak dorang follow nad..tapi perkara tu berlaku kejap jer..mesti korang tak percaya nad buat blog baru ni bulan 4 kan??hmm...9 April 2011 nad join Segmen ini iaitu Pencarian Blogger Lama Dan Baru...kat situ korang leh tengok follower nad ada berapa orang..sebab selepas itu nad tak harap orang follow nad sebab nad yang memaksa sebab jika nad paksa..nad tak kan dapat pembaca yang suka baca blog nad ni...betol tak??sangat minat kepada warna pink..tapi..gadjet sumer warna hitam..hehe..hitam itu menawan..

Nad dapat tahu tentang segmen ini dari Dashboard nad..tengok Mak Dara update blog..

Blog yang nad dah terjah laju-laju..

1. Bicara Mak Dara :: secara tak langsung nad dah masuk blog mak lah kan??hehe..nad suka masuk blog mak sebab nak loading pantas..kalau korang tak percaya pergi lah...pastu mak jenis bukan orang yang sombong..hehe..buktinya mak ada datang komen blog nad..ngeee...^^

2. Frame and Lenses :: ha..nad dah lama follow blog nadh sebab masuk blog beliau tak berat pon nak loading..nad follow blog ini start dari frameandlenses.blogspot.com hingga bertukar wajah kepada www.nadzrie.com ..kalau nad tak bz sangat..nad sempat tinggal komen kat blog beliau..kadang2 jarang masuk beliau..huhu..^^

3. Fareez Van Fillers :: wah...nama blog beliau dah macam filem mat salleh jer..hehe..ini blogger lelaki ker??wah..blog beliau pink tau...tapi bukan lah pink pekat..pink air gitu...nice..masa nak loading tak lah lama sangat..blog sedap mata memandang..^^



14 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Seyes Nadh rasa terharu ng Miss Nad. T.T maceh sangat..

FareezVanFillers said...

dtg lawat blog,,hehhehe just nice and suke sagt kos kale pink..heheh kalo de mse folo lah ye and jgok blog saye..
http://fareezvanfillers.blogspot.com

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

DoodleLicious said...

hyeee

rajin join ^^

nick dot anis said...

miss nad..entry yg best..sama2 kite pomote n support each other...bau ley maju:-)

aimaniman said...

jom datang dari segmen abg ben..
http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-cute-kuini-2.html

jgn lupa folo

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

Nuur mutiara said...

dah komen jom lawat :)

http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Bella said...

Betul tu... Bilangan follower tak menjamin pembaca setia yg kita dpt... Dpt seorg dua pembaca setia pun kira dah bersyukur... Happy blogging ya... Tak mo delete2 akaun lagi... Singgah disini dari segment yang sama...^^

Maya Lisa said...

MAYA DATANG !!!! DAN POLO

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Maya Lisa said...

MAYA DATANGG ^^

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Asyikin said...

salam singgah :) pink kaler. jemput follow semula :) kalau sudi

ANISA said...

tumpang lalu ek...hehehe
blog yang sangat pinkish...lawa2...hehehe
so,saya dah follow blog ni...
(^_^) keep it up!!!

wahida idris said...

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu