Friends of Miss Nadya

24 August 2011

Berat Badan Menurun



Assalamualaikum..

Assalamualaikum..Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...terkujat sebentar tadi selepas tengok comments need to be moderated..ada 48 biji komen yang harus dilepaskan..ini semua komen untuk segmen abg ben semalam...pergh...meletop betul lah..terharu sangat...terima kasih abg ben kerana sudi buat segmen seperti ini..

 sila klik untuk tumbesaran padu meningkat-ningkat macam bukit tingkat..^^

Nad sendiri hampir tak percaya..komen ini diperam semalaman dari pukul 6 semalam hingga lah sekarang..nanti kejap lagi nad lepaskan komen ini dan merangkak ke blog anda semua..thanks..^^

Okay,dah habis topik untuk komen tu...sekarang nad nak cakap pasal tajuk entry ini iaitu berat badan menurun..huhu..berat badan korang semua menurun ke menaik bulan puasa ni??
Berat badan Nad menurun sebanyak 2kg..hampir tak percaya yang nad berjaya melangsingkan tubuh ini..kuang-kuang..

Baju raya yang ditempah dah siap..nad pakai je baju raya tu dah longgar sikit...hurm....tu yang nad pergi timbang berat badan tadi kat ofis..nad tengok,aik..berat badan den dah turun 2kg lah...melompat macam kuda dah nad kat ofis jap tadi..hehe..bese lah..nad ni kadang-kadang tak dapat mengawal hormon sendiri..apa kene mengena lak dengan hormon nieh....

p/s :: nad nak pergi siapkan bloglist Blogger Aidilfitri..^^






12 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

yui still maintain aje berat ni..kurang pon stkat 1 kg aje.. huhuh..

miezah said...

bagus2 .
miezah pun trun jgk berat bdan ..
hoho

YanaMIB said...

klu abg ben backlink je mmg sgt byk org msk..best kan? hehe ce try maintainkn readers tu =)

dah kurus?? auww..kita ni maintain je..haha =P

LuN@_aiDi said...

arrgghhhh jelesnyer berat badan turun!
berat badan i bulan puasa neh maintain tak turun tak naik!
dushhh tetibe pengsan, sebabnyer puasa tau^^_ huhuhu

Pn. Sheila said...

bgs2.... tak timbang lg nie spjg ramahan... ntah ler naik ke turun...

Semut Senyum said...

waa...berat dah turun ek.. sukenye!!! tapi jgan kurus sgt dik... =)

Kaki Wayang said...

Wah salah seorang blogger yang berada dalam bloglist aidilfitri saya berjaya menurunkan berat badan..dan saya juga dah turun berat badan..ngeeee..5Kg jewww

Mr.Thinker@Ali said...

x ada penimbang nak tengok berat badan. :p

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: hehe,yui lg la xtau..tu tnya =)

alia zainol said...

berat badan turun adalah berita yang paliing gumbira :)

Lizzie Yasmin said...

hasil BW sama kot.. hehehe

Kakkoii said...

berat kakkoii naik time pose ni.... mcmane yek