Friends of Miss Nadya

14 August 2011

Kembara Ramadhan Belia Merdeka 2011 Part 1

Assalamualaikum...

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Belia..Semalam nad pergi Kembara Ramadhan ni..semalam nad dah buat entry Nad Nak Pergi Kembara Ramadhan ..Terima Kasih kepada Mr.Thinker@AliSoLy SoLicious, Ezy Chiaki, nini, dan juga miezah yang mendoakan perjalanan kami selamat pergi dan balek..semua berjalan dengan lancar..tak ada masalah kenderaan pon semalam..Alhamdulillah..
Matlamat Program ini ::
- Memupuk semangat cintakan agama, bangsa dan negara dalam satu aktiviti yang dijalankan melalui penglibatan pelbagai badan/organinasi Kerajaan mahupun Bukan Kerajaan..

Perasaan Nad semalam..memang syok sangat..sebab semalam tu lah first tyme nad join konvoi macam tu...ada dalam  30 kenderaan konvoi...kenderaan 4x4 campur beberapa kenderaan jenis herrier tu lah..nad pon tak tahu mende nama kenderaan yang lain...huhu..
syok sangat semalam di iringi abg polis..ngee...siap pasang siren lagi...hua hua...traffic light kat Temerloh pon boleh langgar...huhu...tapi semalam jer la...hari ni tak leh langgar Traffic Light lagi..hehe..

Semalam nad dapat pengalaman macam-macam..jadi Photoghrapher Y.B...hehe..even tak bergaji..at least merasa lah jugek nad ni penting semalam..kah kah...cakap nak to lettew..bukan salu nad poyo kan??ngee...nanti nad upload picture kat entry sket-sket..huhu..nad nak update bloglist yang dah join kejap..citer ni sambung dengan Part 2 dengan gambar berjuta lemon..
sekarang nad nak promot portal belia pahang..www.beliapahang.org sesiapa yang duduk pahang..mari meriahkan portal ini..






5 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

terima kasih byk2. buat susah2 jer letak nama saya. :)

ole2 yg saya pesan ada bawa balik x? kekeke. :)

SoLy SoLicious said...

erk.. ole-ole xde kew??? hahahaa

Miss Nadya said...

@Mr.Thinker@Ali:: ole-ole??ngee...nad beri bantuan jer..:)

@SoLy SoLicious:: ole-ole xde lah sayam..:)

nini said...

thanx nad....

jelesnye....len kali nak nyibuk gak bole...? hehe

fRaMe+LenSeS said...

Nadh punya program sabtu ni. ehhe. ;) kembara ramadhan jugak. ;)