Friends of Miss Nadya

06 August 2011

Nak gerak ke kuantan dah...

Nak gerak ke kuantan dah...
Assalamualaikum semua..salam 1 Malaysia...scheduled p0st nad tadi dah keluar kan..hehe..nad dah gerak ke kuantan sekarang ni..pergh...dah 4 tahun tak pergi kuantan..mesti nad jadi jakun(pelik) sbb lama tak pergi sana..okay..

Sekarang nad dah gerak..nad duduk di seat belakang...hmm..kepala nad rasa macam nak tercabut jer..sakit kepala sebab dah lame tak naik bas..
Nak drive ke kuantan tak boleh sebab road tax bru je mati 4hb ari tu..pastu nad memang tak tahu jalan kuantan ni..sabo je lah..
Tangan nad ni nak menaip jer kat enp0n cabuk ni..hehe..doakan perjalanan nad selamat ye..amin
Untuk yang dah join segmen tu nad sempat nak blogwalking lagi..if ada masa nanti nad blogwalking..

Thanks sudi baca..setiap komen amat nad hargai..
~update use mms~

4 comments:

Encik Luncai said...

welcome to kuantan.. :)

Rohaizam Rosli said...

huhuhu terbaek la... nad naek transnasional ek... Iejam suka naek mara liner... hahaha~~~

abyazree said...

TATA kaq nad.. ;) ..tke cre.. :)

Miss Nadya said...

@Encik Luncai :: macih encik luncai..:)

@Rohaizam Rosli:: dari temerloh ada mara lner ker??hehe..:)

@abyazree:: thanks adik..:)