Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 August 2011

Short Entry 3

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Selamat Berpuasa..hye...short entry yang ke 3 dah..hehe...nad nak edit gambar hari ni..layan video sebab pala otak ngah kering idea sangat-sangat niey...hadoiyai..huhu...nanti nak upload picture baka jenis garfield...jap..nad masukkan satu picture jer okay..
Nama Panggilan :: Adik
Umur :: 8 Bulan Lebih..
Berat :: 6Kg
Tinggi :: tak sempat nak ukur...hehe..

Photobucket

ta da...mesti korang tak percaya budak ni besar..hehe..tapi hakikatnya dyer memang besar..^^


5 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..waw besoq pny tucing....

meoow...meeoow....

comey2...

cik fadh said...

yaAllah besar gilakkk . xpenah tgok lagi , jakun !

merahitujambu said...

wow..besarnya..comel plak tu..salam ramadhan

Affan said...

pergh, 8 bulan lebih dah besar camni?
tak elok kucing gemok2 sgt ni. Antara tips die, bg kucing makan rumput khas. Tak tau apa nama rumput tu, tapi ia blh watkan kucing hyperactive. Jadi diorang akan rajin bergerak for few minutes :)

NurulAini said...

comel! hiks!~