Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 August 2011

Review Follower 868 | Miss Nadya Punyer Blog




Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...Alhumdulillah...membesar meningkat si budak miss-nadya.blogspot.com ni kan..hehe..hari ni nad buat entry pendek-pendek...ketandusan idea ni..tapi tadi nad rasa macam nak review follower 868 ni...macam cantik pulak nombornya..

13 July 2011 ari tu nad pernah buat Review Follower 600 Miss Nadya Punyer Blog .. 
21 July 2011 ari tu..nad dah buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog ..
23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog .. 
26 July 2011 buat Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog ..dan hari ini
28 July 2011 buat Review Follower 800 Miss Nadya Punyer Blog..

nad memang tak ada ayat lain..sempena bulan puasa ni..nad nak ucapkan selamat berpuasa untuk semua yang berpuasa...nad nak mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ini..ingat..nad tak pernah mintak balasan tau...sebab nad tak pernah nak paksa semua follow blog nad..sebab itu hak masing-masing..betul tak??

Okay,sekarang nak cerita pasal Follower yang ke-868 ni...Thanks kepada awak kerana sudi follow blog nad ni..tapi sayang..nad tak dapat detect blog anda kerana anda tak letak link di profil anda...kalau anda baca entry ini..baca tutorial dari Belog Adamxis Di Sini  semoga membantu anda untuk terus berblogging gogging..hik hik...tak dapat nak terjah blog beliau..huk huk..harap beliau baca entry ini..




2 comments:

A-L HAQIM said...

Tahniah..ramaih dah pengikut setia nadya..slmt menyambut ramadhan 2011..

A-L HAQIM said...

Kalau buat contest ,jangan lupe halo-helo..nak jadi org yang 5 follow contest cik nadya