Friends of Miss Nadya

24 September 2011

Intro #1 Kejohanan Futsal 1 Belia 1 Malaysia

Assalamuaalaikum..



Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger...Salam 1 Belia...Wah..hari ni ada Kejohanan Futsal 1 Belia 1 Malaysia kat tempat Nad. Nad kene amik gambar pulak. Tapi sekarang tak ramai lagi yang datang..Herran betol. Padang dah bukak tapi orang nak main tak da lagi. Dorang ni nak main ke tak nak Kang Nad main lagi lah dorang yang herran.

Sekarang nad nak bagi maklumbalas tentang BBB Family semalam yang nad siarkan semalam..thanks Ilya...sebab izinkan nad copy list nama untuk BBB Family semalam..lupa nak credit kan kepada beliau..nak cepat semalam.Tu yang sampai terlupa tu..


Dalam list tu Daddy dengan nenek masih kosong..hehe...sapa nak join??Klik Aina Husna atau Ilya..

Laju-laju nak pergi amik gambar dulu..^_^
Writing By :: Miss Nadya








5 comments:

nick dot anis said...

tgkap pic cntik2 tau:-)

Paris Lipton said...

wuaa dh lame xmen futsal~

Zul Fattah said...

nk join jugak r.. jauh kot.. huwaa

yad'z said...

hehehe.. comel lah ade family2. ^^

Miss Nadya said...

@nick dot anis:: mesti2..:)

@Paris Lipton:: sama la kita..:(

@Zul Fattah:: hehe...xdak rezeki..:)

@yad'z::thanks..:)