Friends of Miss Nadya

03 January 2012

MYNEWSHUB

Assalamualaikum..

Salam blogger kalian, anda semua tahu tak apa itu MYNEWSHUB? Sebenarnya saya tak tahu menahu pon apa itu MYNEWSHUB tapi terklik bila masuk BeloG MTT.

Benda ni dah lama kot sebab Adik yuyu pernah publish entry MYNEWSHUB pada 11 August 2011. Nampak sangat yang saya ni ketinggalan zaman kan?
Tapi lepas saya buka berbagai manfaat boleh di dapati di MYNEWSHUB.

Selain daripada itu MYNEWSHUB juga menawarkan Points dan kita boleh tukar point tu di catalog.

Contoh ganjaran :: LifeRich menawarkan Garam Aroma Himalaya - limit 1 per user - 29 rewards left
You need 14500 more points 

100 Points setiap hari ye kawan-kawan..Saya baru ada 500 point..:)
Cara masuk MYNEWSHUB daftar menggunakan Facebook je. 

Semua blogger Malaysia layak join MYNEWSHUB tanpa mengira ranking.

Macam En.Boyfie selalu kata saya ni suka sangat benda-benda yang boleh mendatangkan ganjaran.

Selain anda dapat point anda jugak tengok ::

  1. Kartun
  2. Contest atau giveaway
  3. Pasang Iklan kat MYNEWSHUB
  4. Berita Dunia 
Macam-macam ada dekat MYNEWSHUB tak rugi pon join sebab boleh baca berita, join contest & sebagainya...:)

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..menarik..

smilenajah93 said...

mcm best jeee ~~~

husnazahidi said...

husna pon bru jelajah td..^^

aimaniman said...

akak selalu jugak baca dan amek cerita dr mynewshub nie, lebih mudah kerana berita online yg x terikat dengan waktu bekerja..lepas tu boleh komen dan bagi idea kat setiap rencana yang disiarkan.. selain membaca boleh plak lebih kritis kann...

Nisa Greennnpanda said...

owh..ye ke? br sy tau, ngehehe..

bgus nad sharing info nie.. ^_^

eRiNsZ said...

WOWWW Thanks for da info dear

hye comel jom join contest super senang kat http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html
esok last day dear

nad said...

Awesome blog! Harap sudi datang blog saya yg tak seberape okay (:
--->http://nadyramanda.blogspot.com

Phat said...

cantik menarik ko mmg da boom hehe

fiQ'Ra said...

baruuu mas tahu.. menarik ni :)