Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

30 December 2011

Shoutmix Baru?

Assalamualaikum..

Setelah bertukar Domain saya rasa ingin mengubah kelainan di blog saya ini tetapi InsyaAllah masih mengekalkan pink itu ok.

Sebentar tadi saya privite kan blog kerana edit blog tetapi gagal lagi masuk template tu. Nampak gayanya saya terpaksa meminta En.Boyfie menolong saya lagi. Mahu ke beliau menolong? Mungkin dia hanya akan berkata tunggu tahun depan la ye sayang..

Sekarang saya bukan ingin bercakap tentang template blog ini dan menyelit En.Boyfie di sini tetapi ingin memberitahu saya tidak lagi mengguna ShoutMix atau Chat Box kerana saya rasa SHOUT ◕‿◕ di sini lagi elok jika dibandingkan Chatbox kerana saya selalu terlepas pandang di ChatBox.

Kenapa saya menggunaakan Comment dari Facebook Social Plugin? Kerana saya rasa rata-rata blogger ada facebook masing-masing..:)



Saya menyusahkan anda semua? Saya rasa saya bukan lah mahu menyusahkan anda semua tetapi saya mengelakkan diri daripada mendapat SPAM di Chat Box kerana saya pernah mendapat SPAM iklan. 

Contohnya :: Nisa Greenpanda meniggalkan jejak ye rakan-rakan.
email/url :: http://nornadiah.says.com/recommendations/twistiessuperstarz (Contoh dia letak link iklan)
message :: nad..morning ye..^_^


Itu dinamakan SPAM chatbox. Saya bercakap kerana sudah pernah terkena. Mungkin disebabkan itu saya rasa fobia je. Nisa,jangan ambil hati ye. Contoh je..:)



Mesti korang cakap abis tu macam mana nak tinggal jejak untuk saya ini perasan korang masuk blog ni?
Jom ikut contoh nad buat di bawah ye.:)

Anda semua boleh sahaja tinggalkan entry baru anda atau link blog anda semua..:)


Amacam?? Best tak karangan tengahari Jumaat ini??

jom like jika suka. Sharekan entry saya ini di Facebook dan juga boleh Tweet entry ini di Twitter anda.:)

10 comments:

Ku Azhar said...

stuju2..selalu gle dpt time pakai shoutmix dlu T_T

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg menarik cr tu..

mana tau t yui guna gak kan..hikhik..

Nurrul said...

hehehe,.. setuju nie.. nurrul mungkin buat gini gak :)

smilenajah93 said...

hm , xboleh juga ek mcm tu ?

Eza Boom Boom :) said...

tak berapa faham laa :). Urusan shout2, semua pergi kat facebook ek?? Heee...

wanabee said...

singgah lagi ...
wah..dah tukar domain lahhh..
teringin jugak nak try ..tapi blog jarang update ..wuhuhu :p

Nisa Greennnpanda said...

haha.. name sy dieksploitasi kat sni..hehe..xpe, sy suke je nad..

owh, camtue eh? bnde br nie..best2... bgus gak care nad tue, ngehehe..

btw, sori la kalo sy byk nyemak shoutbox awk before this..sy mmg suke tglkn jejak, ngehehe... >_<

NAJWAZULKIFLI, said...

menarik jugak. heyy, nak exchange banner tak?? jom tukartukar :D

Alieza Dayasari said...

SHOUTMIX... SAYA TAK PERNAH GUNA......

mS.eiRa MZ said...

singgah2 la gi blog sy erk.. :)