Friends of Miss Nadya

12 February 2012

kereta kuda cinderella

Assalamualaikum peeps!

Di sebabkan Wanni memberi idea untuk mengupdate blog pasal kereta kuda yang sesat di entry Keywords Nuffnang 05 - Feb to 11 - Feb jadi Nad mengambil keputusan untuk mengupdate blog pasal kereta kuda cinderella yang sebenarnya dari entry Pantai Batu Burok,Terengganu | Kuala terengganu..

Patut kereta kuda cinderella tersesat du blog Nad sebab starzieti ni komen pasal cinderella..:D

Nak gelak dulu sebab Nad memang suka layan Cinderella. CD & VCD Cinderella bersepah-sepah kat umah Nad. Hantu kartun lah katakan..demm!

i miss this place already. make me him so much .demm! demm!-. .-''

Kereta kuda di Pantai Batu Buruk,Kuala Terengganu.


Cantik bukan? Macam kereta kuda cinderella kan?


Curi gambar lama..:)

Dah habis...Nad rasa nak nangis even gembira sebab I miss him rite now..T_T

Category::
Travel

Blogger pilihan entry hari ini::



Adik Kim Najah..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

5 comments:

Amirah Adnan said...

bestnye :)

k@!sh!n said...

best ke nek keta kuda ni..tak penah nek lagi nih hehe

Si BuDaK KaChAk said...

klu rindu tepon la...sy tunggu....hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..sbr syg..

MyKeyPad said...

Sapa 'him'?ex-bf ke. . .huhu