Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

18 March 2012

10 Soalan 10 Jawapan

Assalamualaikum peeps!

Alamak Admin, masa Kak Nad taip entry ni pukul 2.30am dah masuk 18 Mac 2012. Agak-agak entry di terima atau di delete eh dear?


Layan 10 Jawapan dari Nad ::

Dimana awak tahu kewujudan Geng fiQ'Ra?

Apa tujuan awak join Geng fiQ'Ra?
  • Seperti dalam entry Nad Intro Please -Game Pertama-
    Rasanya Nad nak kenal semua geng. Insyaallah makin rapatlah ukhuwah kita sebagai rakan blogger, tak macam tu Mas ?

Apa nama sebenar awak? (jangan la tipu2. elok2 mak ayah bagi nama kan?)
  • Nama penuh saya :: Nor Nadiah Binti Abdol Karim atau nak tahu lebih lanjut boleh tengok About Me. Dalam Intro Please pon Nad ada suakan kot..:)

Berapa umur awak tahun 2012 ni? (jujur je. buat apa nak malu)
  • Segan tahu? 15th April 2012 ni genaplah umur Nad 24 Tahun..:D

Apakah cita2 awak selama awak hidup?
  • Nak senangkan orang sekeliling seperti keluarga terdekat..:)

Andai awak di fitnah sampai di heret ke penjara + hukum gantung, apa tindakan yg awak akan buat?
  • Cari the best Lawyer untuk siasat. Sebab tak salah kan? Pasrah & Redha dengan ketentuan Illahi.

Awak percaya tak rakan di alam maya?
  • Buat masa ni ada yang Nad percaya dan ada juga tidak seperti ditipu pasal sponsor contest. -Next Entry cerita-

Awak suka cabaran tak? kalau ya, contoh cabarannya?
  • Jungle Tracking.

Awak makan sehari berapa kali?
  • 2 kali je kadang-kadang. Tengahari & Malam. Tapi kalau nafsu makan tu datang, ada lah dalam 4 kali..:D

Andai kata, ajal awak sudah makin hampir, 5 perkara yang awak akan buat sebelum awak meninggal dunia?

  • Bertaubat dan meminta hidayah dari Allah..
  • Buat wasiat siap-siap..
  • Meminta Maaf dan Menggembirakan hati Ibu Bapa.
  • Meminta Maaf dengan rakan taulan, halalkan makan minum saya.
  • Tunaikan Haji, InsyaAllah kalau ada rezeki masa tu.

Category ::
Geng Fiq'Ra

Blog Pilihan Entry Ini ::

Tudung Murah Collections



Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..:)

Tudung Murah Collection


Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

1 comments:

fatin amalina husna said...

15/4..dkat dah tu..nak mintak k.nad blanja r..hak3..:P