Friends of Miss Nadya

18 March 2012

Di lema untuk dapatkan Sponsor Contest atau Giveaway

Assalamualaikum peeps!



Hanya entry pendek untuk pemberitahuan anda berempat..

Dari Sponsor INNOVATOR

Top Up bernilai RM5 untuk 4 blogger bertuah ::

82. fatihahsalleh.blogspot.com
41. pendambamawar.blogspot.com
26. sukahati-fieda.blogspot.com
67. fadazaz.blogspot.com

Nombor anda semua sudah diberi kepada Innovator (Facebook) pada 10 January 2012 - Top Up Dari Innovator seperti dalam entry tersebut.

Innovator dah tidak reply message Nad. Nad tak tahu nak buat apa. Jadi macam serik pulak nak dapatkan sponsor sebab bila Sponsor senyapkan diri malu lah Nad kan??

Nad betul-betul di lema bila peserta contact Nad dan bertanya mengenai top up mereka. Apa patut Nad buat. Mungkin Innovator ada masalah,tak dapat online sebagainya ke apa. Harap semua bersabar ye. InsyaAllah kalau Innovator dah online nanti mungkin kita dapat jawapannya..

Sesungguhnya yang baik semuanya dari Allah, yang buruk itu semua dari diri kita..

Harap Maklum. Terima Kasih..:)

Category::
Contest

Blog Pilihan Entry Ini ::


Photobucket

Dapatkan baju & beg yang cantik tetapi dengan harga berpatutan di Blogshop Nad..:)
Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

4 comments:

CikAnyss' :O said...

anys pon dah dilema buat contest pakai sponsor , ;( better duit sendiri ja . hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm xde sponser for ga.. so pakai la duit hasil earning :)

cik violet said...

samela ;(

SyUhAdA said...

nad, klau nak sponsor 1 tapak iklan utk pmenang GA nad bleh?

emel syu ye.. syuhadasalleh@gmail.com