Friends of Miss Nadya

24 March 2012

Jom Pergi Event Celcom

Assalamualaikum peeps!

Celcom akan buat satu event besar besaran untuk pencinta gadjet. I Love Tablet Fair 2012 kat Low Yat Plaza dari 26th Mac sampai 1st April 2012!

InsyaAllah Nad pergi tapi kene tunggu cuti la kan?Tengok semya tablet dan smartphones dari Samsung, Apple, Blackberry, LG, Sony Ericsson dan banyak lagi di sana!!

Bukan tu je kot,dalam beberapa jam Celcom akan umumkan super-special-surprise masa jualan lebih kepada sesiapa yang nak tablet & smartphones! Celcom tak kan beritahu dari pukul berapa sampai pukul berapa sebab nanti tak surprise la kan jadi baik kita pergi sendiri untuk dapatkannya..

Sekarang Nad jadi pecinta Samsung Galaxy Tab™ 10.1 pulak. Wah, kalau dapat ni Nad main game je la kejenya kan?

Survey kat Celcom kejap ye..Sebulan bayar untuk Celcom Broadband Basic RM68..Rasanya ok kot kan?


Category ::
Gadjet

Blog Pilihan Entry Ini ::



Dapatkan Jacket, Cardigan, Skirt, beg yang stylo dan harganya berpatutan. Anda tidak perlu risau untuk bergaya dengan MeiMei Clothing ok..:)


Entry :: Meimei Clothing


Ads Here? Click Here For More Detail From Me!

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

[PCL] said...

PCL dah guna tab 10.1 galaxy ni...mmg best, blogging pun mudah..walau di mana saja.

kaishin said...

x dpt nak g kot..pki gal mini da la :)

jahajahatable said...

owh..tapi cam malas jer nak turun kl

Nyamuk Terbang said...

mcm best tpi jauh

SyUhAdA said...

mnarik gak..syu minat smsg galaxy tab 7.7 nye..

Santri T.P.I.N.I said...

nanti nad pergi sana, ambiklah gmbar pastu post dlm blog...

Cik Purple Pinkypuff said...

dah lama tak singgah kat blog kakak nad.. :)