Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

18 March 2012

Lisa Surihani dah boleh jadi ibu ..:D

Assalamualaikum peeps!


Comel je bila tengok Lisa Surihani pegang budak-budak, dah boleh jadi ibu dah tu kan? Tapi Nad bukan nak cerita pasal tu. Sekarang Nad nak cakap mengenai Program Sinar Cahayaku ni.

Sambil buat program Garnier ambil kesempatan membuat program Garnier Kakak Angkat.

APAKAH PERANAN YANG DAPAT SAYA MAINKAN?

Anda akan menjadi ‘Kakak Angkat’ kepada seorang anak yatim. Pelbagai aktiviti akan diatur untuk anda dan ‘adik angkat’ anda yang dianjurkan oleh Garnier untuk sepanjang tahun. Selain daripada itu, Garnier akan turut membantu sebarang komunikasi di antara anda dan adik ‘angkat’ anda, seperti surat-menyurat, kad ucapan dan sebagainya.

MENARIK BUNYINYA! BAGAIMANA SAYA BOLEH MENYERTAI?

Terima kasih. Hanya daftar menerusi borang e-permohonan
yang disediakan.
PERCUMA Garnier Light Whiten & Even Moisturising Cream.

* 21 Tahun keatas je yang boleh join ye.


Seronok tengok Lisa melayan anak-anak yatim tu kan?


Apa yang Lisa dok sukakan tu eh?


Main rebut kerusi..


Tengok Lisa sampai tak nak lepas dah adik tu..

Semua gambar di atas di pinjam dari Fanpage Garnier

Curahkan kasih sayang anda dengan Garnier

Wanita-wanita di Malaysia, jangan melepaskan peluang ini untuk mencurahkan kasih saying anda dengan menjadi seorang kakak angkat kepada anak-anak yatim perempuan.

View This Campaign Here!!

Category ::
Event

Blog Pilihan Entry Ini ::


Photobucket

Dapatkan baju yang cantik tetapi dengan harga berpatutan..:)
Ladies Fashion

Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

6 comments:

saya cello191 said...

mcm best, tp busy dgn study plak~~

^^

smilenajah93 said...

mcm best jeeee !!

caliph shuriken said...

lisa ni suka layan budak2 kecik ^^

Sam Banjamin said...

lisa mmg bersifat keibuan... tengok cite adam maya dah dpt rase... bertuah la yusri..

anyway.. bagus awak ikut program mcm ni..

#####

menjenguk update rakan-rakan Gerila Penulisan Kreatif... Jemput lah ke Blog saya yg biase-biase tu...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/gila-kuasa.html

jom singgah...

kina said...

jom join contest ny
http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

LangkawiHomestay.net said...

wah..mesranya dngn budak2 kecik.. :)