Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

13 March 2012

With Yuyu Zulaikha ke rumah Ujang9897 & YanaMIB

Assalamualaikum peeps! Cekidaut entry ni jom !
Takut mata juling baca entry Nad panjang kemain. Layan gambar je la.. Nad tahu..:)


Berdasarkan entry pada 15 Feb 2012(Alhamdulillah Kak Yana MIB dapat baby girl..) dan pada 21 Feb 2012 (Ingat senang bila ada baby?) . Nad pernah mention nak pergi rumah Kak Yana & Ujang9897 . Dah mintak kebenaran nak datang pon ye.:)

Tapi tadi Nad terkejut tengok Referral di Nuffnang muncul top refferral hari ni dari entry http://azfar9897.blogspot.com/2012/03/thanks-yuyu-zulaika-dan-nadiah.html << Cekidaut entry ni..untuk bebelan ringkas dari Ujang.



Baru Nad perasan Nad tak cerita lagi Ahad yang lalu Nad ,Mizi(Kawan Nad) dan Yuyu Zulaikha ni pergi serang rumah pasangan blogger hebak iaitu Kak Yana & Ujang9897. Nad kekok sikit sebab malu terlebih kot masa tu.
-.-''

Pada mulanya malu jugak nak serang mereka ni sebab dah lah tak kenal tetiba nak datang, pelik kan? Lagi satu dah lah tak pernah jumpa Yuyu. Lepas tu nak ajak Yuyu pergi umah Kak Yana & Ujang9897. Nasib baik Yuyu jenis tak memilih..:)

Bak kata Ujang 'Nak pulak kau ikut eh?'



Nak di jadikan cerita Nad dengan muka tak malu semula jadi mengajak Yuyu ke rumah Kak Yana & Ujang9897 untuk tengok baby girl mereka yang selamat di lahirkan pada 14 Feb 2012 dan kebetulan Yuyu nak pergi tengok baby jugak. Alhamdulillah ada kawan tak lah kekok sangat.

Kesian kat Mizi sebab jadi personal driver pulak dari hari sabtu sampai ke hari ahad. Tapi nasib baik dia tak cerewet dan Nad pon selesa la keluar dia..:)

Ok, sebelum layan gambar, korang kena tengok berdasarkan REVIEW Penjagaan baby dari Yuyu dan juga Nadiah... ('',) di blog Ujang memang betol pon. Mana tak kekok Ujang oit, Nadiah tak ada adik beradik. Tak pernah jaga baby. Uhuk uhuks..






Baby dengan Yuyu dah sama besar Nad tengok..:D
Masa ni baby sedang lena tidur di pangkuan Mummy Yuyu.

Nad memang kekok pegang baby ni. Mampu tengok lepas tu gendong baby pon tak lama..:)

Muka Yuyu macam nak tengok baby membuang ke tak je kan?

Yuyu memang tak nak lepas baby. Nad dapat rebut baby masa Yuyu solat Zohor je..

Err apa da Ujang ni, boleh gogar lak gambar ni..


  • Kak Nad doakan Yuyu cepat tawen. Kak Nad pon nak kawen cepat lah jugak baru boleh pegang baby kan..:D
  • Masa cari gift untuk baby pon Nad tengok Yuyu dah excited nak beli. Kalau boleh masa tu Yuyu nak beli semua.
  • Thanks Yuyu sebab sudi keluar sensama.:)
  • Thank  Kak Yana & Ujang9897 melayan kami..:)

Category ::
Bloggers

Blogger Pilihan Entry Hari Ini ::


Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..:)


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

18 comments:

Joel Leslie said...

uwowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bestnyerrr :)))

fatin amalina husna said...

geramnya tgk baby..
hik3..kak yuyu x lpas baby tuu..ksian k.nad..hehe..

nurmujahidah said...

amboi3 :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

nad adda ciri2 tu..hihi

FirdausRock said...

untungla.hehe..mmg ramai mmbr blogger gak?sori la,1st visit blog..

Gen2Merah said...

fuiyyoooooo.... x ajak2 saya pon.. best laa dpat jalan sesama.... hehe

Amirah Adnan said...

eh bestnyeeee..

QasehSuci said...

bestnya dapat pegang baby..huhu...lenkali nk g ajak Qaseh pula yer...hihi...<<<<<<tak malu...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, nak tengok baby zafirah jugak!

Cik Lyeen said...

wah..bestnya..:)

Syazwan Che Deraman said...

nad kenaa belajar pegang baby dulu.
baru boleh kahwin.hehehehhehehe

IEQAH said...

wahhh dgn yuyu :)

IEQAH said...

ieqah da FOlLOW nad.. keep in touch ye :)

IEQAH said...

ieqahhh da FOLLOW nad..
keep in touch ye :)

smilenajah93 said...

wahhh !!! tomeyyyy !~

aisya said...

kecik je yuyu ni kan.. same la, xreti nk pegang baby especially yg kecik lg.. kalau dh besar ckit berani la jugak.. huhu

Nyamuk Terbang said...

kawen cpt kak nad

Wallahua'lam said...

as salam..

weah..nad jalan2 :)

hehe..yuyu tak kekok pasal ujang dah kenal dengan yuyu via segmen che ben. selain yuyu, ada qaseh dalia, nazirul + sunah. masa tu, selalu juga la yang perempuna bahan si lelaki, lelaki bahan si perempuan

;P

lepas nama yuyu naik dari blog che ben, masing2 dah ada tanah jajahan sendiri.. haha

gitu la kisahnya. masing2 kenal dari segmen che ben

^__^