Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 April 2012

Blogger is getting a new look in April.

Assalamualaikum peeps

Seperti sedia maklum. Ada beberapa hari istimewa di bulan 4 ni..:)
  • 7 April 2012 genap blog ni setahun..
  • 15 April 2012 Birthday Nad yang ke-24. Alahai terasa tua sesangat pulak..
  • 29 April Nad nak kahwin dah..haha.. << TIPU
  • Dashboard Blogger pon dah lain.
Bila blog dan tuan blog dah makin besar macam ni. Macam-macam kena fikirkan. Haish, dengan lama tak update blog seperti entry Rugi kalau tak update..

Dashboard lama :


Setelah bertukar ::


Ada masa 30 hari je tau kalau korang tukar. Lepas tu kalau korang minat dengan design baru ni. Dashboard lama akan di delete.

Jadi Nad rasa macam tak sesuai nak pakai design baru ni. Jadi Nad kekalkan balik Yang lama..:)

Category ::
Blogger


Blog Pilihan Entry Ini ::



Berminat dengan lukisan Vector? Tempahan Vectro dari Che Azza di buka. Click banner for more info..:)


P/S :: Ads Here And Enjoy To Get Review Your Blogshop? Click >> HERE << For More Details From Me ! Sementara Ruang Iklan Masih Di Buka..

  <--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

18 comments:

FATINHAWA said...

hari tu pon fatin tukar yg baru,pastu tukar yg lama balik.ehehhe

Rafflesia™ said...

dah terbiasa dengan dashboard lame. syieda dah takot nak tukar2 sebab takot jadi macam fb timeline tu. hukhuk..sadis.. @_@

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpekan xtukar?? xsuka tgk nyaa..

Rara Nasiha said...

lagi suka yang lama jugak. :)

Bulan Syurga Firdausi said...

oooo ok3 hehehee

Master Software Mobile said...

Salam kenal sobat, saya dari Indonesia

Master Software Mobile said...

Salam kenal sobat, saya dari Indonesia

fatin amalina husna said...

x reti guna yg baru..yg lama ok lagi rasanya..hehe..

Wawa Tasliman said...

kan tak suka lah.. not user friendly.

ubaidillah zulkefli said...

blogger pesen baru sangat annoying ..siyesly.. =='

msredcheesecake said...

Ramai yg tak suka db baru ni.... Tukar balik.... Akak malas sket nk tukar, nanti kena study balik plak...

ieyza afieyna said...

yg suh tukar interface tu pun ieyza xtkar. lebih suka guna yg lama ;)

Hanif said...

Aku suka yang lama..dah biasa,,,

dyabunga said...

mcm serabut je tengok dashboard baru ni.. hihi..pening pale guna

fuzore said...

saya x biasa dgn yg lama plak

J.Syazwana said...

yang baru tak best.
setia pada yang lama.
hehehe

Cik Purple Pinkypuff said...

heee.. cp pon tamau tukar.. dah try tp memang susa nak handle.. >,< yg lame tu oke kot.. sebab dah biasa kn.. :) wah, 7 April kak nad stat blogging? cp lak 10 April.. hee.. beza 3 hari jer.. tp blog akak dah gempak tuh.. :) untongla.. :P

hafizan hajijah haneesa said...

macam mane nak tukar kpd yg lame?luper la....tolong ajar..hihi....