Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

10 May 2012

Bila pejabat ada wi-fi

Assalamualaikum peeps!!

Selama sebulan orang di pejabat terpaksa menggunakan berukben memasing bila tiada wifi di pejabat. Selama sebulan juga Nad tidak bekerja di Pusat Siber Rakan Muda Bera ni dan bekerja di pejabat Belia dan Sukan Bera pada waktu ofis hour. 8am-5pm..

Semalam PC baru dah sampai di Pusat Siber Rakan Muda tapi tak set up wi-fi sebab tak tahu username & password streamyx tu. Pagi tadi Nad call TM lepas tu Nad minta dia datang pejabat.

Orang TM tu amik nombo fon Nad dan tak lama selepas itu dia datang dan telah setup wi-fi...Sekarang dah boleh donlon memacam menggunakan wifi ini..:)


Category : Streamyx
Blogshop Pilihan Entry Hari Ini : Meimei Clothing,Dapatkan Jacket, Cardigan, Skirt, beg yang stylo dan harganya berpatutan. Anda tidak perlu risau untuk bergaya dengan MeiMei Clothing ok..:)



Review Blogshop yang HOT & BEST yang dapat 48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,Click SINI untuk lihat pakej yang ada..

♥ NANG IT if Like it ♥

14 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

wah bestnya ada wifi kat tmpt kerja heheeh..

ada masa jmptlah join segmen ini

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

CikAnyss' :O said...

wahhh , bagus niehh !!! hehehe

azam said...

gila kentang...untung

Masz Sidek said...

mesti syok sekarang ni... dpt berwifi dgn hati yg senang... heheheh ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,suka letewww..

cik ika said...

hee~~ mmg ta jalan a keje ble ade wifi kn2

aizamia3 said...

kalau internet down kat office, semua jadi rajin buat kerja.. cer kalau internet ok.. rasa macam lambat je nak siap kerja sebab dok asyik layan internet.. hikhikhik..

Shiema Sufian said...

Kalau ada wifi mesti seronok gilaaaaa. Boleh download puas puas :D

Nyamuk Terbang said...

utg la ad wifi..sakan la dia online lpas nie

mumui said...

wahh.. best2.. kat kolej saya pun ada wifi.. kadang2 download guna tu ja.. hehe

Phat said...

opis kat kompleks belia sukan tu ek phat singgah la tepi jln tu jap bila balik kg

Gen2Merah said...

wahhh, memang best best.... donlod lagu banyak2 ya nanti.. ehe

dyabunga said...

seronok tu ada wifi..hihi

FazMas said...

lepas ni memanjang online lah ek.. :-D