Friends of Miss Nadya

10 May 2012

Cash out Churpchurp RM1117 kali ke dua



Assalamualaikum peeps!!

Adehai, ni sayang kat Churp Churp ni tapi bila nak cash out rasa sayang je nak tekan.. Tapi Nad gagahkan diri jugak menekannya..

Alhamdulillah setelah Nad menguatkan diri selama 5 bulan untuk teruskan simpan duit  Churp Churp  sebanyak RM1117.63..tapi hari ni Nad di goda untuk cash out dan cheque akan sampai pada 10 Julai 2012. Jadi sempat la Nad kumpul earning baru..

Last Nad dapat cheque sampai dari Churp Churp tahun lepas di entry Cek Dari Churp Churp Dah Sampai. Jadi selama 5 bulan jugak Nad menyimpan dengan tenangnya..:)

Mat Kool Mat Kool, kawanku. Mari kita ikut Mat Kool! Main main selalu. Syoknya, syoknya ada Mat Kool! teringat zaman bebudak dok makan eskrem #Nestle100..ada sensapa nak belanja??

The all new Churp Churp is now LIVE. Earn money with share campaign On Facebook, Twitter & Blog.






Mesej di terima dari Churp Churp :
Category : Churp Churp


Blogshop Pilhan Entry Kali Ini : Ladies Fashion, dapatkan Dresses, Designer Collection, A Wonderful New Stocks yang cantik dengan harga berpatutan..:) 

Photobucket

Review Blogshop yang HOT & BEST yang dapat 48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,Click SINI untuk lihat pakej yang ada..

♥ NANG IT if Like it ♥

20 comments:

FazMas said...

Wah.. berapa bulan simpan ni baru cashout?? Dahsyat tul! banyak tu..

Nyamuk Terbang said...

nah byknya kak>>.nk rhsia skit

shark said...

errrr...
mmg nk nangis jer tgk...
mmg jeles..
murah rezeki Nad..
shark ntahler bila leh dpt:(

laskar pelangi said...

wah~banyaknya duit dia ;))
tahniah~~

fieda said...

byknya nad...tahniah..

Farra said...

Bnyaknyer.Dapatla makan besarr yer ^_^

Bro Framestone said...

bro tiap2 bulan cash out churp2...

hope lepas la ek cash out kamu.. risau kena reject je...

kenapa bro cakap macam tue?

roger bro dekat fb ek

kaishin said...

wau banyaknya..nanti belanja eh :)

Dianaa said...

fuyoo, sampai 1k. gila ah. diana nak masuk setahun ni, still rm1.80 sedih oh T_T kat nuffnang pun tk sampai 100 kak. haihhh,

keli menari said...

huh..rezeki tu..

sumysya said...

wah...sonoknya byk..akak nie 1.00 pun tak sampai..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..mmg byk..yui punta rm 1.60 aje..xnek2..xreti kot nak promote..hihi..

p/s: nad, atas tu RM 117.63..

Ieyza Afieyna said...

wah.. best nye sis.. mcm mane sis promote eh ? kdg2 xda sapa pun nk klik :(

IEQAH said...

wahhhhh bestnyeeeerr :)

Ieyza Afieyna said...

wah.. best nye sis.. mcm mane sis promote eh ? kdg2 xda sapa pun nk klik :(

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

wahh..1k ,macam tak caye je ,share lah camne care nk suruh org klik??wat lh 1 entry

TRAFFIK FACEBOOK said...

Banyaknya dapat....

perenlee said...

Nad,nk tnya ni,btl ke churpchurp ni byar via cek?kat mana pula kita nk claim cek tu?

P/s: plz reply,penting sgt ni.. =(

Pink Lavender said...

nad dpt byk tuh?
adeyaii..jelesnyerr..

Zie Madini said...

whoaaa! jeles akak tgk churp² earning kau tu dikkkkk. akak nyer dulu tu hanya RM300 plus kalau tak silap akak.

akak ni buat iklan ikut mood...hehe