Friends of Miss Nadya

27 May 2012

Cash Out Earning Nuffnang

♥ NANG IT if Like it ♥



Nad rasa dengan rasa perasaan tamak Nad nak Cash Out Earning Nuffnang. Bulan ni saja Nad clearkan semua duit dari akaun ChurpChurp, Says.My & Nuffnang untuk kali ke-2.

Perasaan Nad setelah 1 tahun berblogging dapat cash out dari hasil ChurpChurpSays.My & Nuffnang untuk kali ke-2 sangat seronok..:D

Terima kasih kepada Blogger Jamal kerana sudi beri entry Tips untuk Cash Out Nuffnang..kerana prosedur untuk Cash Out Nuffnang rumit..
  • Bilakah masa yang sesuai untuk cashout earning Nuffnang.
  • Adakah earning lebih mudah naik selepas cashout earning Nuffnang
  • Berapa lama cek Nuffnang korang sampai rumah
  • Nuffnang bayar pakai cek bank apa
  • Nilai minimum untuk cashout earning Nuffnang
  • Berapa lama korang ambil masa sebelum boleh cashout earning Nuffnang tersebut.
Nad share sikit Tips untuk Cash Out Nuffnang dari Blogger jamal.
  • Masa untuk cashout yang sesuai ialah pada hujung bulan (pada 27@28 haribulan)
  • Ade member yang beritahu earning diorang lagi cepat naik lepas cashout (tidak dapat disahkan kebenaran kenyataan tersebut)
  • Cek Nuffnang mengambil masa selama 30 hari untuk sampai dirumah selepas setiap hujung bulan untuk ahli Gliteratti dan 60 hari untuk ahli Ordinary
  • Nuffnang bayar guna Cek Bank HSBC
  • Setelah earning korang mencecah RM50, korang boleh cashout earning tersebut.
Kepada rakan-rakan blogger yang ada tips-tips yang lain berkenaan dengan Cashout Earning Nuffnang nie, diharapakan korang semua boleh kongsikan disini ye. "Sharing Is Caring".


cashout earning nuffnang, tips cashout earning nuffnang, bagaimana cashout earning nuffnang, cek pertama nuffnang, masa terbaik cashout nuffnang, bila nak cashout nuffnang,cash out, cash out churp churp, cash out nuffnang, cash out says.my,
Blog Pilihan Entry Kali Ini:
Ladies Fashion
 Klik SINI untuk dapatkan pelbagai dress yang murah. 
♥ Sekiranya minat untuk masuk
ruangan ini,jadi salah seorang
pengiklan Nad.Klik
SINI untuk lihat Pakej ♥

16 comments:

izah :) said...

wah da cashout ..iza belom pernah cashout pon .. :'(

Syazwan Che Deraman said...

wan dah dua kali cash out.

dua dua rm70.
hehhe.

wow, banyaknya churpchurp Nad!!

nak sikit.!

taoslayerz said...

waa... congrats.. hehe!

Ezy Chiaki said...

xprnh cash out pon.. earning xnk naek..
hahakk

Yana Libra said...

saya pun tak pernah cash out lagi..huhu..xcukup lagi~

jal said...

bnyaknya earning churp2 awak, brapa lama simpan tuh..

Nyamuk Terbang said...

xckup lg la kak nk cashout hihi

shida'R said...

wahhh..besh2 leh la jd sponsors tuk GA shida nnt heheee ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh nya dear.. ok2.. t leh rujuk sni..nak cashout hujung thun coz thun depan nak terbang ke bandung..hihi.

Jamaluddin Abu Bakar said...

Thanks Ms. Nadya, cumil blog nie..:-)

Rafflesia™ said...

amount belom layak untuk cash out kak..sob2.. @_@ tahniah kak :)

Aishah Jahirah said...

bestnya cash out...kaching2...;p

Oshin said...

oshin da boleh cashout tapi lom rasa nak cash out lagi hihi

oshin tag nadya http://gurlgemini.blogspot.com/2012/05/natural-beauty-contest-ii-abg-stalker.html

dyabunga said...

dya x cashout lagi sbbnya jumlah nya sama je..haha

Arra Ahmad said...

wah..wah...banyak tu..leh belanja.:P

Zie Madini said...

EEE BESTNYAAA! akak lak still nak mengumpul sampai 1K baru cash out. tp since dah guna dot.com ni, BE lama giler tak masok taw...sedih :(

earning nuf akak langsung tak naik² :(