Friends of Miss Nadya

08 May 2012

I Pad 2 bila dapat durian runtuh FELDA

Assalamualaikum peeps!!

Hihi tengahari tadi ada pengumuman untuk durian runtuh bagi peneroka Felda. Alhamdulillah dan untunglah bagi peneroka-peneroka di luar sana include my mom & my dad lah.

RM15,000 dibahagikan kepada 3 fasa. RM5000 bagi Fasa pertama untuk peneroka, RM5000 bagi fasa kedua kepada isteri peneroka dan RM5000 fasa ketiga untuk generasi ke-2.

Yang paling best bila tiada adik beradik, maknanya Nad sorang la dapat RM5000 tu kan? Hihihi Nad dah suka bila dengan duit Durian Runtuh ni..

Nad nak beli I Pad 2 sebab kawan Nad yang kat opis dan sorang kawan yang suka lepak kat opis ni pakai I Pad 2. Nad nak jugak I Pad 2 lepas tu nak beli Folding PU Leather Case with Silicone Bluetooth Keyboard for iPad 2 bewarna pink..

I Pad 2 Pink

setelah di pasang keyboard & folding bewarna pink.. Nad nak jugak
Category :: Gadjet


Blogshop Pilihan Entry Hari Ini :: Ladies Fashion yang selalu update maxi dress, jumpsuit yang lawa-lawa..

Photobucket

♥ NANG IT if Like it ♥

18 comments:

Rafflesia™ said...

wowwwwooooooooowwww!! pink gtu...-.-

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..untung la dia..hihi

al malek faisal said...

ERM,KALAU KAWEN NANTI...KOMPOM MAJLIS WAT BESAR2AN.MBE BEKWOH 7 HARI 7 MALAM...HEHEHE...

msredcheesecake said...

MEMANG REZKI LA KAN? BEST... BEST.... PINK I PAD...

MISS Z BERCELOTEH said...

hehehe comel ja i pad tu

petua hilangkan sedu/hiccup

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/petua-hilangkan-sedu-hiccup.html

are_lin@yu said...

wahh bezla nad..hehe..bla nk blnja ni.hihi

pengisah said...

kirain durian benaran..hehheh....

einz said...

bestnye bile dpt apa yg diidamkan...beruntung anak2 felda pun dpt...jeleznye..huhu....xpe la rezeki nad kot....jgn lupe share kat owg lain sama ye >,< share gambo lor~huhu

Gen2Merah said...

wowwww... bestnya Nad,.. syiok la weh.. hebattt...

nanti belanja2 saya juga yaaa... hehehe...

sumysya said...

wah...best..btul ke anak tunggal nie??

Masz Sidek said...

wah bestnye... nak jugak i pad 2...

Ieyza Afieyna said...

wah untung lar sis.. best nye..suke pink tu..nak jugak.. hehe

dyabunga said...

comel kalau warna pink..hihi

MISS Z BERCELOTEH said...

sis..jmput join segmen miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

fiQ'Ra said...

wahhh untungnyaaa kak nad.. jom kita kongshare..hehe

lisa said...

Lisa x minat warna pink, malangnya ego itu telahpun runtuh pabila lihat Ipad pink yang cantik sangat ni!!!! T__T Kak nadiah belanja lewwww :pp

Nyamuk Terbang said...

wewiit cntik

Insan kerdil mahu bersuara said...

jangan harap sangat bak kata pepatah dengar guruh di langit,air di tempayan dicurahkan