Friends of Miss Nadya

03 May 2012

Sakit tulang belakang lagi

Assalamualaikum peeps!!

Ya Allah sakitnya rasa.. Hari isnin haritu Nad dah pergi klinik tapi hari ni sakit balik. Hari ni kawan opis ajak Nad pergi klinik balik tapi Nad ni takut dah nak kena inject. Sakit wooo..

Mampu bertahan je la sekarang ni. Sakit sangat-sangat bila Nad duduk membongkok sekejap. Sekarang Nad tengah duduk macam dalam keadaan gambar di bawah..

Ada sesiapa yang tahu tak ubat untuk sakit pinggang belakang? Kongsi la dengan Nad eh..


Category : Kesihatan
Blogshop Pilihan Entry Kali Ini :: Butik Nor Nadiah, dapat kan handbag yang cantik-cantik.

Photobucket

Review Blogshop yang HOT & BEST yang dapat 48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,Click SINI untuk lihat pakej yang ada.

♥ NANG IT if Like it ♥

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..ciannya dia..moga cpt sihat ea syg..

✿Gucciey Lavender✿ said...

Akk pegi lah klinik . kene inject pun takpe . janji tak sakit dah . moga cepat smbuh aw akk ^^

Ieyza Afieyna said...

xcukup rehat kowt kak.. mesti kurg tido kowt.. hope cepat smbuh.

Rafflesia™ said...

semoga cepat sembuh kak.. -.-

are_lin@yu said...

bahaya nad..takut sakit lain ja..try wy pmriksaan lanjut..huhu..klu stkat bsa ja tak pa..myb ltak myk dah ok.;-)

Rapunzeel Cikilolo said...

perlukan tido yang cukup ni :)

MyKeyPad said...

Pergilah klinik 1Malaysia..bajet sikit..hehe..anyway aku minatlah nak buat blogshop macam yang miss Nad buat tu,kasilah tips-tips persediaan awalnya,harap cik Nad buat satu entri pasal ni later..

Rawlins byRawlins said...

Assalam Ms Nad
Salam Jumaat

Sian saya baca entry Ms Nad nie
Just nak share ngan Ms Nad berkenaan produk yang boleh setelkan masalah Ms Nad and banyak lagi masalah 'ladies' yang lain
Baca entry saya di bawah ye
Entry 1
Entry 2

Masitah Sm said...

Salam...

nak share pengalaman..my sister ada slip disc dan dah buat operation tulang belakang...masih tak sihat juga..in fact dia pernah pegi berubat di indonesia.. 2 weeks ago dia telah membeli LED belt dan memakainyer setiap pagi on the way ke tempat kerja..this belt bo charge kat dlm kereta.

Now, dia dah berjalan tanpa berdengkut dengkut..alhamdulilah, tahap kesihatannyer smkn baik.

kalau saudari nak tahu lebih lanjut, sila e-mail saya di masitah.sm@gmail.com

Havez Mohamad said...

Anak saya dah lama sakit belakang ni dari umur 18thn sekarang dah 26thn..dia selalu buat terapi kat HUKM...tapi nampaknya tak berapa baik...segala macam dah dokter buat sampai MRI..tapi nampaknya tak berapa baik..tak tau la camne..tapi saya selalu suruh dia buat senaman ringan tiap hari..utk mengurangkan sakit. sekarang dah agak ok, tapi kadang kala datang juga sakitnya.

Anastasyea Aida said...

Pakai Premiem Beautiful dapat sembuhkan sakit belakang, cuba baca entry ni, Kebaikan Premium Beautiful Corset, semoga dapat membantu .. :)