Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

25 May 2012

SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012

♥ NANG IT if Like it ♥


Click dan join SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012

Sepertimana yang dinyatakan dalam entry Welcome to my Personal Blog telah Nad terangkan yang Nad sangat sibuk hingga timbul rasa rindu bila seharian tidak update blog tapi nak buat macam mana bila Mummy #SugarGlider sibuk..

Kena lah dahulukan tugas penting. Tak kan nak #Blogwalking sampai abaikan tugas kan?

Nad dah letak blog Nasz dalam Bloglist Miss NadyaJom ramai-ramai join BLOGLIST NASZ JUN 2012

Segmen ini saya buka sehingga 26hb Mei 2012 jam 11.00 malam.




Blog Pilihan Entry Kali Ini:
Meimei Clothing
 Klik SINI untuk shopping dress
Muslimah LONG DRESS
SLEEVE LACE[HOT] 

♥ Sekiranya minat untuk masuk
ruangan ini,jadi salah seorang
pengiklan Nad.Klik
SINI untuk lihat Pakej ♥

4 comments:

kaishin said...

saya tag nad tau :)..

http://krilmohd.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajin2..

NASZ said...

thanx sudi join.

from,

Nasz

MOHD NASER.COM

Sayidah Nafisah Ruslan said...

dah ramai orang buat macam ni.. nanti saya nak terai satu lah..hehe