Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

11 June 2016

Selamat Berpuasa

♥ NANG IT if Like it ♥


Alhamdulillah dah masuk hari ke-6 kita sebagai umat islam berpuasa..

Tahun ni juga nad berpuasa disamping encik suami yang tercinta juga tak lupa anak perempuan nad di sisi..

Tahun ni Nor Husniyah Darin cuna bangun sahur tapi tak berpuasa jugak..

Malam tadi nad mimpikan blog ini sebab tu terasa nak update blog jugak walaupon tak de nak blogwalking jengah-jengah kawan semua..

Nad kene kumpul duit cepat ni baru boleh gigih update macam zaman dulu..

4 tahun berlalu..rindu sangat kat blog..

Nad sempat ucap selamat berpuasa readers..


0 comments: