Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

15 June 2017

Pillow Cross-Stitch atau Cross-Stitch Pillow

♥ NANG IT if Like it ♥

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Sekarang nad berjinak-jinak niaga online dengan jadi agen sah dianz vitamin..

Selain itu, nad dari dahulu yang suka menjahit cross-stitch mendapat idea buat pillow cross-stitch.. Buka tempahan dari awal lagi..

Alhamdulillah juga rezeki di bulan Ramadhan ni banyak tempahan yang mintak nad buatkan..



Miss-Nadya
017-3056439

AGEN SAH DIANZ VITAMIN BERA, PAHANG. 

09 June 2017

My Baby Boy l Muhammad Hazim Dahin

Assalamualaikum readers..

Di sebabkan Nad dah lama tak berblogging dan berjalan-jalan ke blog kawan-kawan..

Nad dah tak pandai bermain kata seperti dahulu..

Dah lama kan Nad tinggalkan blog ni sampai bersawang..

Alhamdulillah Nad selamat melahirkan seorang anak lelaki pada 10/04/2017 - 2.19am - 3.6kg

Tapi untuk kelahiran ke-2 secara ceaser jadi belah la kt bawah perut tu sebab masa buat ctg jantung anak tak cantik walaupon jalan buka 5cm..

11/04/2017 - pkul 8pm - Nad buat operate sekali lagi tapi mlintang dari tengah prut ke bawah sebab doc cakap Nad ada apendik..

Puncanya Nad sakit perut biasa sebab Nad tak kentut dan kencing..

Operate siap dalam pukul 10pm tak silap Nad dan doc cakap Nad ada pendarahan..

Tmpat operate Nad jadi huruf T..

Kisah anak ke-2 ni tragis sungguh..sampai trauma la Nad rasa..Tuhan je yang tahu sakitnya sampai sekarang..

Tapi syukur Alhamdulillah.. Semuanya selamat.. 

MUHAMMAD HAZIM DAHIN diberi ..

Yang terpuji, dirahmati.. Tegas, cermat, bijak, teliti..  Yang cerdik..

Nama kakak mama letak

NOR HUSNIYAH DARIN ..

Cahaya..  Kebaikan, keindahan..  Bunga Darin



Kesayangan mama ni.. Anugerah terindah dalam hidup mama.. 



Yang bogel tu adik cukup 2 bln.. 6kg.. 

Salam Jumaat

Assalamualaikum Readers!! 

Salam Jumaat.. 
Dengan kesyukuran.. 

Nikmat yang dianggap kecil terasa besarnya.. 

Dugaan yang dianggap besar terasa kecilnya.. 

InsyaAllah.. 

Selamat berpuasa.. 😘
Miss-nadya
017-3056439

AGEN SAH DIANZ VITAMIN BERA

**nota kaki: esok dah mula bekerja.. Cuti bersalin dah habis selama 60hari**