Friends of Miss Nadya

09 September 2017

BABY DIANZ VITAMIN

Assalamualaikum..


Kak Nad nak tido dah sebenarnya tapi tengah fikir nak buat Entry khas untuk BABY DIANZ VITAMIN MISS NADYA..

Mestilah hero mama yang sorang ni...

Muhammad Hazim Dahin

Kenapa baby dianz?  Nad preggy 5 bulan tak silap masa tu nak sangat makan Dianz Vitamin ni sebab memang nak anak sihat gebu melecun..

Kakak Nor Husniyah Darin mama tak makan apa-apa suppliment sebab anak sulung takut la konon nak makan bende bukan-bukan ni..


First time beli Dianz di ajaknya kita ni selfie sekali.. Ye la maaa mengandung mana ada mood nak makeup kan..

Selepas tu keadaan sekarang, sampai jadi Agen Sah Dianz Bera dah sekarang..

Syukur sebab bila dah makan dianz tak perlu gusar lagi..


Muhammad Hazim Dahin selepas di lahirkan.. Sihat Dan Putih..


Pergi kerja sekarang tak payah make up tebal-tebal macam nak pergi kenduri kahwin lagi..

Ukir kening, celak, paling penting mascara bulu mata dan lipstik..

Okay, boleh dah amik anak bujang tidur..


Muka kena gigit nyamuk.. Jom tidur..

Testimoni baby dianz vitamin
Testimoni Baby Dianz
Baby Dianz
Baby Dianz Vitamin
Baby dianz miss nadya
Testimoni baby miss nadya
Testimoni baby dianz
Baby dianz testimoni

No comments: