Friends of Miss Nadya

04 September 2017

Segar dalam ingatan

Assalamualaikum..

Malam ni gembira sikit bila tegok nuffnang masih dalam carta..


Ye la tahu kan nad dah lama tak dapat update blog macam dulu kala.. Tambahan sekarang sibuk bekerja, berniaga Dianz Vitamin lagi.. Tambahan menjahit cross-stitch keychain..


Walaupon Dianz Miss Nadya dah mesra SEO google tapi tak bermakna nad perlu diam kan.. Nuffnang sentiasa beri semangat kat bloggers..

Sebenarnya sekarang tengah menjahit tapi nad siapkan entry dulu..

Referred paling banyak mestilah dari encik google tersayang.. Kedua dari kawan-kawan facebook..

Dan dari referrer lain-lain lagi..

Tapi entry hot nad Dianz Vitamin Miss Nadya

Kita tenvok pulak siapa yang rajin godek blog nad ye..

Rata

No comments: