Friends of Miss Nadya

02 November 2017

Top October Dianz Miss Nadya

Assalamualaikum..


Selamat petang, Alhamdulillah.. First dapat berniaga balek tak pernah terlintas untuk dapat reward dan reward diri sendiri.



Nampak tak nad sebelum dan selepas..


Bulan 7 nad dapat duduk dalam kedudukan teratas. Dapat loket emas..

TOP AGEN DIANZ BERA



Bulan 8 nad dapat duduk dalam kedudukan yang teratas sekali lagi, dan dapat reward Sebentuk cincin emas..

TOP SALE MISS NADYA


Bulan 9 ada sedikit terjatuh, tak dapat kedudukan tertinggi.. Dapat nombor 2 tau..

Dapat loket emas dengan handbag..

Tapi nad tak sempat nak buat entry. Dapat ambil gambar bersama je rasanya.





Alhamdulillah, bersyukur sangat nad semenjak berniaga. BIG WHY kenapa nad berniaga terjawab bila Nad dapat reward untuk diri sendiri i phone 5 guna duit hasil jual dianz.



Dan nad bawak family pergi holiday ke A Famosa Waterwold, Melaka hujung bulan 10 baru ni.


Ni dah nak balek da pon, dapat ambil gambar kat Pantai Puteri, Melaka.



Alhamdulillah, syukur bila bulan oktober masih dalam Top sale dalan group #Teammommygojes ni.. Nad pon da jadi Leader Dianz Vitamin Pahang.. 😍😍


Nad masih dalam top achiever di bulan october 2017 ini.. Syukur rezeki untuk anak-anak tak putus..

Muhammad Hazim Dahin


Nor Husniyah Darin pon kalau nak bergambar mesti pegang Dianz jugak.. Macam mama dah. 



Alhamdulillah, masih percayakan nad. 

No comments: