Sahabat Positive 💖

14 November 2011

Buffered Earnings #7

Assalamualaikum..

Penat gila pagi tadi nad kait buah ciku kat belakang umah nad. Dah lah pokoknye tinggi dan besar. Sakit kepala nad ni sebab mendongak 90 darjah. Nak bukak blog pagi-pagi buta mak dah marah. Dia kata dah,jom makan dulu.

Hehe, nad sempat cuci muka je lepas tu mencekik makan nasi goreng yang sedia ada di meja makan kat dapur.

Dah ciap mencekik makan terus siap pergi belakang umah. Mula-mula  pergi tengok belakang umah jiran. Wow buah ciku besar gila tapi sayang pokok dia tinggi dan keadaan tepi pokok tu dah semak ye lah. Jiran kan dah pindah ke Klang. Anak dia balik umah dia pon kejap je masa raya ari tu.

Ingat nk kait je buah ciku tu tapi dengan tiba-tiba mak cakap. "Eh ada cengkiak" nad dengan gelabah menjerit mana-mana. Ee nad geli geleman dengan cengkiak sebab teringat zaman kecik-kecik pernah kene gigit cengkiak.

Dah,stop mengarut lah. sekarang nad nak bagi tahu yang pakcik Nuffnang telah memberi Buffered Earning, I Love You So ketat-ketat lah pakcik. Nanti bagi lagi tau sebab tak cukup (ayat tamak haloba). Thanks kepada Maybelline Fashion Week 2011 untuk Buffered Earning kali ni..Love you..tolong lah melekat lama sikit seperti Standard Chartered Good Life. Di mana ia menawarkan pakej diskaun dari Card Credit Standard Chartered..^_*
 


Gambar Maybelline Fashion Week 2011 curi dari Pakcik Google




Korang nak tahu macam mana nak dapat kan Buffered Earning?? Nad ada buat Tips Untuk Dapatkan Buffered Earning dan nak tahu apa beza Buffered Earning, Metered Earning dan Campaign??boleh tengok kat entry tu jugak..2 in 1

campaign image


Menarikkan?? Siapa belom register Nuffnang. Boleh daftar di SINI. I Love Nuffnang. ^_*

Entri Berkaitan ::

Buffered Earnings Duit Raya


nota mulut nad :: Cengkiak tu sejenis semut bila dia gigit amatlah sakit..try lah google..^_*
Post a Comment