Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

18 October 2011

Tips Buat Duit Guna Blog Part 2

Assalamualaikum...

Salam sejahtera semua. Sihat tak kawan-kawan blog nad semua? Hari ni nad kongsikan tips buat duit guna blog korang. Selain berblogging. Kita boleh cari alternatif lain untuk buat duit kan? sebelum tu klik sini dulu..

Hari ni nad nak perkenal kan Says.my. Function dia sama macam Churp Churp. Tapi nad rasa say.my ni suka bagi campaign banyak-banyak. Nak dapat duit pon senang. Sekarang dalam account nad dah ada RM40. Nad join baru 25 hari yang lalu.



Nak join tak??



2. Sign in guna facebook korang.

3. Isi semua detail korang.

5. Siapkan mission yang di beri antaranya ialah follow Say.my di twitter dan like says.my di facebook .

6. Pilih username korang untuk says.my tu.

7. Invite 3 orang kawan korang suroh join.

8. Share campaign yang di beri sekurang-kurangnya 2.







9. Korang kene rajin bukak email korang tu sebab say.my akan bagi survey. Hari tu nad jawab survey dapat RM13 untuk satu survey.

10. Semoga korang berjaya..Amin...



20 comments:

Pendamba Mawar said...

waw..cepatnya..tapi xbminat la.hehe

era kecik said...

era singgah cini :)

salwaismail said...

tak berani promote dlm blog sebab takut nanti hilang status geli-geli nuffnang. hehe

CN nak tukar blog feed tak?

IEQAH said...

wahhhh $$$$$$$$

ain dzaya said...

thanz for sharing...245 hari da dapt RM40?
WAHAWWW!

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..takde twitter..

PinKy MoMMa said...

moga rezeki nad bertambah tambah kat sini yer ;)

wanie wonek said...

macam best je. tapi malas nk sign up. hehehe ..
btw, saya baru follow blog ni. kalau rajin sudi2 la terjah blog saya.

http://waniewonek.blogspot.com

Rai said...

saya sign up dah..tapi jarang dapat nak login dan buat promote.. tu yg sangkut tu..kalau dah pemalas tu apa pun tak boleh.. hehehe..

Cik Purple Pinkypuff said...

wow.. nak sign up la jugak.. :D hehehehe.. :) sebab kat nuffnang bu dpt rm6.75sen selama 6 bulan berblog..>,<

rainyscream said...

says.com memang cepat. tapi saya je malas nak campaign2 ni. ahahaha

amirnawawi said...

Amir dah join says.my nih..sekrang dah dapat rm150 dah

azah87 said...

susah nak sign up..cam x dpt jer..huhuhu..

FariehanIbrahim [LBC] said...

da ada account says.my tp xaktif pom, hihi
aktif main churpchurp jerk :p

Unknown said...

jika nak buat duit dengan blog,yang terbaik dan yang paling memuaskan hati pendadapat adalah join google adsense je, memang puas hati pendapatan di bayar dalam doler usd
sebulan jika kau org betul buat akan dapat paling paling bodoh usd 500
kali dengan 3 dah dapat rm1500 lebih kurang ,ads malaysia ni banyak kelentong sangat,
jom terjah http://internet-radiotv.blogspot.com/ untuk menonton tv onlinedn dengar radio online .http://woldcasts-tv-radio.blogspot.com/

MerLe said...

rezeki~

eisha said...

tak leh nk edit ke lau join nie? means url tue?

. said...

kalau nak dah cashout pihak says yg hantar payment tu dekat rumah kite ea??

Nisa Greennnpanda said...

sy dh ade says.my gak. hehe...

dh klik2 iklan nad...

zainatul abu bakar said...

thank you 4 sharing, best la lepak2 kat sini..mcm2 bleh tau :)