Friends of Miss Nadya

17 September 2011

Yuyu Zulaikha Ada kembar..korang tahu??


curi dari yuyu comelz blog

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...hari ni nad agak kebosanan..tak tahu nak wat apa...nak edit gambar pon tak da mood...nak taip entry best pon tak de idea...padahal nad bukan pernah taip entry best pon..hehehe...

Tiba-tiba jari nad gatal pulak pergi google..taip lah nama Yuyu Zulaikha...tiba-tiba terkeluar muka Yuyu Zulaikha...tengok bawah sikit...aik...napa ada nama Yuyu Johanna lah...ish...dyer pakai gambar Yuyu Zulaikha kew...tak boleh jadi ni...klik laju-laju..terus terkeluar gambar Yuyu Johanna

Lepas tu klik lah gambar Yuyu Johanna tu...ha??muka dyer ada iras Yuyu Zulaikha la...bende ni mungkin ramai yang dah tahu..tapi nad yang lambat pick up ni memang selalu terlewat...hehe...kat bawah ni gambar Yuyu Johanna

Dorang bukan kembar betul taw..hehe..jangan marah..muka diorang memang seiras. Yuyu Johanna sebaya nad. Yuyu Zulaikha muda setahun dari nad.....hehe.^_*



Ada iras tak korang??Yuyu Zulaikha pon mengaku muka dorang seiras tau...wah...seronok ler cik Yuyu J.Lo kita tu ada kembar..^_^


gambar amik dari pakcik google...

Di sebelah kiri itu adalah Yuyu Johanna dan di sebelah kan itu Yuyu Zulaikha...lambat kan nad ni..tak tahu Yuyu Johanna seiras Yuyu Zulaikha..ye lah..nad ni kan lambat pick up...hehe...

Sebelum korang nak terjah Yuyu Johanna dan Yuyu Zulaikha..klik sini dulu yer..Kalau korang nak pergi blog Yuyu Johanna klik kat sini...kalau korang nak pergi blog Yuyu Zulaikha klik sini







4 comments:

Saiazuan said...

wow! kembar!!! :D

yuyu Zulaikha said...

hehehe.. tu kembar yuyu la :P


tipu je... ^^ mana da ;)

Atika Aula said...

muka seiras :)

Yuyu Johanna said...

Hehe..touching! rase terharu sangat yuyu johanna ade dalam entry ni..hihi. ◕‿◕