Friends of Miss Nadya

02 May 2011

SyedGraphiX FOLLOWERS BLOG REVIEW

Assalamualaikum...


amboi..kegedikkan aku sudah bermula...sebab apa aku join review dari syed grafix ni yer..sajer je..xde sebab pon..sebab ari tu Mummy review blog nad..sekarang nak mintak SG plak review blog nad..

apa yang best dan tak bestnya pasal blog SG yer??

sebab SG pon laki...memang sempoi lah blog SG ni..dari masa nad join blog smpai skrg ijau..:)
nad suker jugek tengok...tapi nad pelik,ari tu dah follow sg..tapi tiba-tiba takde..nad pon follow balek..:)
sampai kan ari tu nad confius dengan blog SS(siti Safiyyah)..apa ampa ni memang suka ijau ka??nasib baik sorang SG dan sorang lagi SS..:)
jap...nak print screen blog dorang..:)






p/s :: siti dan syed,jangan marah yer..men2 jer..kowang memang best..:)

4 comments:

Siti Safiyyah said...

owhh pasal ni ke? ingat ape tadi. hehe. skang dah tak konfius dah kan kan? lagi satu kan, kiteorang satu skola tau kalau nak tau. hehe. itu yg same2 minat kaler hijau tu. :)

miss nadya said...

@Siti Safiyyah::owh ye ker??makna nyer SG pown owang pahang jugek??

SyedGraphiX said...

yeyeye. pahang . hehehe. satu skola ngan ss. keh keh.. ehh, nnt SG review tau

miss nadya said...

@SyedGraphiX::hehe..tq SG..:)