Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

08 May 2011

Tq Abg Ben Sudi Follow | Followers Yang Ke 152


Assalamualaikum..

wah...sonok tak terkira...tapi yang sedih nyer..baru perasan tadi..:(
terima kasih abg ben sudi follow blog yang serba kekurangan ni...tidak pernah terlintas di otak ni yang abg ben akan follow blog ni...terima kasih sekali lagi..:)

abg ben memang hebak..:)


tu lah picture yang dah di print screen jap tadi..seyes aku xcaye...dah abis lebam pipi aku cubit sendiri sebab nak tengok mimpi ke betol-betol..bukan cobaan..:)tipu jer..mana ada sampai lebam..:)

sampai sekarang memang tak abis lagi percaya ni..:)

:)







4 comments:

Mambang Terbang said...

bestnyeeeeee......bile la abg ben nk pollow kite lakk T.T

http://violencexx.blogspot.com/

miss nadya said...

@Mambang Terbang::tak pe..sabar itu separuh daripada iman...wat isi blog kasi meletup..padahal isi blog nad tak meletop mana pon..:)

Misz Ayu said...

yey! ni msti abg ben suke pink neh kan =p

Norhisham Nordin said...

huhuhu... singgah sini balik... best laa ben dah follow blog ni... huhu...