Friends of Miss Nadya

07 June 2011

336 Followers Selama 2 Bulan



Hai...hari ni genap lah 2 bulan umur blog ni..:)

Followers nad seramai 336..Alhamdulillah...terima kasih semua kerana sokong nad..:)

Tanpa kawan2 sapa lah nad ni...lagi satu tak lupa jugek kat Abg Beng kita yang rajin buat segmen...:)

Macih toce Abg Beng..tak luper jugek sebab Tq Abg Ben Sudi Follow Nad..:)
Excited sangat sampai terus buat entry..:)

(Klik Untuk Tumbesaran Padu)

Selama 2 bulan ni..5742 pageviews..:)
194 posts (tak masuk entry ni kowt..)

 
 (Klik Untuk Tumbesaran)

Penyumbang traffic blog nad Abg Beng..tq abg ben..:)
tak lupa jugak sumua diatas...terima kasih..:)




Referring sites pulak ialah FB..walaupon Fb ni kadang-kadang menyakitkan hati..tapi dia jugak menjadi refer sites..macih FB cayang mucuk..:p

Apa lagi nak cakap ea??tu jer...nad bukan nak berlagak..bangga jer..hehe..tak lah..

Nad cayang sumer..Macih toce sumer yer..:)





13 comments:

solomolo said...

ramai tue...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tahniah ea!!

p/s: tinggi nilai blog tu..

abyazree said...

@solomolo:: ramai ker?hik hik..macih2..:)

cik Dil said...

wow..ok la tuu..carik lg ramai..cayyok2..hehe..

Adrina said...

wow, cepatnye.. mcm mana leh dpt ramai followers secepat ini?

SYAFIQAHSALEH said...

wah..good job kamu..happy blogging :)

Nadya O'Conner said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA::macih2..hik hik hik...boleh jual kew?

Nadya O'Conner said...

@cik Dil::macih2..:)

Nadya O'Conner said...

@Adrina::blogwalking..:)

Nadya O'Conner said...

@SYAFIQAHSALEH::macih iqa..:)

A M E ! said...

waaa . tahniah tahniah . :) insyaAllah ianya akan keep increasing .

Apih El Nino said...

Tahniah tahniah :)

Mar said...

congratz ea,..