Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 June 2011

336 Followers Selama 2 Bulan



Hai...hari ni genap lah 2 bulan umur blog ni..:)

Followers nad seramai 336..Alhamdulillah...terima kasih semua kerana sokong nad..:)

Tanpa kawan2 sapa lah nad ni...lagi satu tak lupa jugek kat Abg Beng kita yang rajin buat segmen...:)

Macih toce Abg Beng..tak luper jugek sebab Tq Abg Ben Sudi Follow Nad..:)
Excited sangat sampai terus buat entry..:)

(Klik Untuk Tumbesaran Padu)

Selama 2 bulan ni..5742 pageviews..:)
194 posts (tak masuk entry ni kowt..)

 
 (Klik Untuk Tumbesaran)

Penyumbang traffic blog nad Abg Beng..tq abg ben..:)
tak lupa jugak sumua diatas...terima kasih..:)




Referring sites pulak ialah FB..walaupon Fb ni kadang-kadang menyakitkan hati..tapi dia jugak menjadi refer sites..macih FB cayang mucuk..:p

Apa lagi nak cakap ea??tu jer...nad bukan nak berlagak..bangga jer..hehe..tak lah..

Nad cayang sumer..Macih toce sumer yer..:)