Friends of Miss Nadya

01 June 2011

Bibir Kila Fairy Bak Bibir Angelina Jolie



Hai kawan2 nad..sebenarnya selepas post ini..nad akan pergi bercuti selama 3 hari..dapat update blog guna email jer pasni..memang akan update tapi guna email..

dapat blog walking guna snaptu jer..:)


hari ahad lepas nad tengok citer Karak..memang seram mula-mula...tengah syok makan cookies pon boleh terhenti sebab terkejut punya pasal..haha...ada orang cakap citer tu xbest..pada nad..nad sokong jer filem malaysia...kalau dok sanjung cerita barat jer..apa kes?bila nak maju..tol tak?:)

dalam cerita tu Kila Fairy ni menonjol sebab watak dia 100% gedik...macam tah pape..tapi sebab kan citer tu jugak nad wat entry ni..:)


at first nad tengok citer karak pon terkejut sebab tengok bibir seksi si Kila ni..:)

sebelom tengok gambar nad nak terangkan bio dia..:)

  • Nama sebenar Syakila Nisha Jahangir Khan (Kila Fairy)
  • 19 Tahun
  • Anak penyanyi terkenal Rohana Jalil
  • Tu jer nad tahu..:p..picture dibawah ihsan google..macih..


(copy image dari cik epal punya blog)


(klik untuk tumbesaran..)


(bibir Kila Fairy memang asli..tak de cucuk2 macam dalam entry Cik Epal..:)

[Image: kylafairy2.jpg]

(Kila Fairy)


(Angelina Jolie)


dah cukup...xleh letak gambar banyak2..hehe..korang tengok lah sendiri..ada iras tak muka dorang??







pesanan buat pembaca yang dah baca entry ni...nad mohon maaf jika ada salah cakap ker apa okay..nad akan update entry guna email jer nanti..doakan perjalan nad selamat pergi dan balik...sedih tak dapat vote abg ben..:(

korang tolong vote abg ben boleh?tiap2 hari kat bawah..sebelom vote sign in dulu tau..macih you all.:)



 ni untuk cik epal gonjeng..:)







1 comment:

Pink Frogy said...

bangga betul kila dpt bibir mcm tue... Tiba2 buat aksi bibir muncung... Muuuuu