Friends of Miss Nadya

26 June 2011

Contoh untuk frame di dinding..



Contoh untuk frame di dinding..

Assalamualaikum,
Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..
Frame di atas tu lah yang nad nak jual...tapi create nama pembeli la..hehe..bukan nama nad tu..ada yang untuk sarung bantal kecik..

Nad suka jahit krostij ni pastu gantung kat dinding..

Ramai yang dah puji cantik dekat entry melekat di atas entry ini..

Thanks semua kerana sudi memuji..bukan tak nak balas..tapi nad akan jenguk balek blog yang dah komen entry nad..

Ada sesiapa yang minat??boleh add nad kat fb or follow twitter nad..

Kalau minat terus cakap taw..
Thanks sudi baca entry nad..

~update use mms~

2 comments:

Miss A said...

wauhh,sgt berbakat lah awk :)

SYAF said...

memang cantik......