Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

28 June 2011

Happy Giler Seyh... Syok Ni.. | Followers 529


Salam Satu Malaysia...Salam Satu Blogger...

Nak tahu tak kenapa nad happy gila macam orang gila??orang gila pon tak happy macam nad..haha...gelakkan tuan blog ni puas-puas...gelak kuat kuat sambil berguling-guling sampai terguling..

Okay..dah cukup-cukup..jangan lah gelak lebih-lebih..huhu..before nad cerita ..nad nak mintak maaf sebab banyak perkara nad tak buat..yer lah...tak balas komen...tak teruskan promot blog..sebab nad bercuti cari laki masa depan...eh bukan-bukan...cuti balek kampung jer..lagi satu..entry ini panjang disebabkan banyak gambar nak di kongsikan..

Sebab pertama nad happy ::


Dashboard nad dah kembali normal...nad banyak sangat anta feedback tak puas hati sebab dasgboard oren yang dulu tu..susah nad nak edit html..hehe..agaknya banyak sangat feedback..dorang pon kembali normal seperti dashboard di atas..

Sebab ke-dua nad happy ::


Yang ni paling mengejutkan nad..pergh..tak terlayan nak baca semua komen kerana awaiting moderation sebanyak 40 biji...terharu campur sedih..nanti nad lawat blog korang yer..:(

Sebab ke-tiga nad happy ::



Follower 529 orang selama 2 bulan,1 minggu & 4 hari..terharu sangat..tak tahu lah nak wat macam mana..hapy campur sedih ni..yerlah..maybe korang follow sebab blog ni pink kan girls??hehe..yerlah..kadang-kadang takot jugak bila dah followers ramai ni..nanti ramai dok kutuk-kutuk nad di belakang tabir..huk huk..penulisan nad dah lah tak bagos macam 3 0rang dibawah..




Sebab ke-empat nad happy ::



Selama 2 bulan,1 minggu & 4 hari nad hidupkan blog baru ini..dah ada 274 entry yang dah terpublish..ini tak termasuk entry ini..dan dah ada 1,109 komen yang nad dah publish..bercampur komen nad reply msg korang..thanks yer kawan-kawan nad..cayang semua kawan nad..

Sebab ke-lima nad happy ::

Yang ni nad tak dapat nak upload gambar sebab tiada card reader..picture tu dalam handphone..sorry yer...
Nad happy sebab hari semalam nad kat kampung pergi mandi Sungai Penderas di mana sungai ini terletak di Kampung Paya Luas,Kuala Krau,Pahang Darul Makmur..Walaupon kampung nad dekat jer dengan umah tapi nad jarang balek sebab kekangan kerja..memang syok..airnya bersih dan agak deras sikit semalam...sepanjang perjalan nak pergi sungai tu nad lalu perkampungan Orang Asli..nad agak jakun(pelik) sikit tengok rumah dorang..kreatif kowt..hehe..air sungai kat situ bersih sangat..nad mandi manda sekejap jer sebab takot kat air deras..haha..sepupu nad dan beberapa kawan yang lain mandi sampai bergusti-gusti dalam air lagi..cam tah paper jer dorang..haha...

Inilah part yang nad happy sangat..nak pergi lagi tapi tak tahu bila sebab nak tunggu semua sepupu balek kampung..yeah..tu sahaja cerita happy nad ni..okay,nad nak pergi sambung promot blog korang..

Thanks sudi baca..setiap komen anda amat nad hargai..




7 comments:

Cik Ezy said...

2bulan dh 500++
cik ezy dh 8bulan baru follower nk cecah 500..
sedih2..
kire awk hebat la..
haha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..hppy sungguh ni..

♥CiK EmMa♥ said...

emma dah setahun lebih dari may 2010... baru 300 lebih..hurmmm.sbb malas bw dulu..huhu

tomato said...

wahhhhhhhhhh suke nyeeeeeeeee ^^

ieyza afieyna said...

wah. best la. sebulan dah 500++,,
ieyza dah 9 sebulan kowt.. tapi bru ade 1000++ je.. :(

Nadya O'Conner said...

kwan-kawan dan semua di atas jugak yang sokong..thanks..:)

Mr.Oren said...

nasib baik la aku ni rajin memBaca..hahahaha