Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

10 July 2011

ツ Nadya Nak Jual... ツ

Ini Adalah entry melekat tau sampai nad berjaya menjual..Thanks..

 
Nampak tak picture tu??tu jahitan dari nad taw..banyak jugak yang nad dah jahit..

tapi picture kat atas tu nad nak jual untuk frame ataupon untuk bantal kecil..ala,bantal untuk sofa pon boleh..


kalau nak corak macam ni pon boleh..


Frame ni depan bilik nad..guna kain halus..sebab tu nampak kecik..kalau nak nampak besar..nad boleh buatkan guna kain besar..


Frame ni depan pintu bilik maka nad...menandakan bilik dia lah..hehe..

apa lagi yer??nad pon tak tau nak cakap apa...tapi kalau minat..boleh tengok kat ALBUM FB

Harga??Insyaallah..tak mahal pon..






53 comments:

SoLy SoLicious said...

kreatif2...:)

Nadya O'Conner said...

@SoLy SoLicious::thanks..:)

Nizam Ijam said...

abf dpt BE jgk...klik la k :)

NasZ said...

salam kenal..

jemput join segmen simple pantun saya..

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

Cik Ezy said...

comel!
berkenan tgok..

Tea said...

ade tag mari untuk anda.

sergeant keroro cari krew

MistaZaharin said...

wuu~ pandainye menyulam~ masak pandai x? foloow u.. =)

madam siti [noli] said...

haii. jom join giveaway! this giveaway for my new on9 blogshop that will release on 1st july 2011!

cara dia senang je
1) follow blog saya (kalau nak la) : http://bondenthalpies.blogspot.com
2) like page on9 shop saya (ini wajib) : http://www.facebook.com/noli.me.tanggere.shop
3) copy and paste gmbr banner blogshop saya and letak kat entry korang
4) post link 0n9 shop saya dekat facebook korang.
5) then tag 3 orang untuk like page on9 shop saya
6) then korang hantar ni kat saya via EMAIL ONLY :bond.enthalpies@gmail.com
>>>> link entry korang yg ada banner on9 shop saya
>>>> nama fb korang and nama fb 3 orang yg korang tag tu

hadiah dipilih secara random.

hadiah pertama : baucer rm50 untuk beli belah di on9shop sy
hadiah kedua : baucer rm30 untuk beli belah di on9shop sy
hadiah ketiga : baucer rm10 untuk beli belah di on9shop sy
dan 10 hadiah misteri untuk 10 yang bertuah :)

tarikh tutup 1st january 2011

Nadya O'Conner said...

@MistaZaharin::hehe..masak tu boleh..tapi tak lah sesedap mak saya masak..:)

ArulchelseA said...

wow cantik2...

Nadya O'Conner said...

@ArulchelseA::thanks..:)

♥CiK EmMa♥ said...

kreatif la kak nad :)

Adzriel @ Liza AB said...

cantik sangat... rajinnya dia

Alinkiwi said...

rajinnya cik adikk...

i'm ezza haniza said...

berapa ni nad ?org triang ke ?sama laaaaa>.<

izyan yasmin said...

wahh . comelnyaaa :D

AteyN said...

farteenkmz.blogspot.com

follow my blog!!

the author is me, and my bf, student of medical line

shahrihan said...

wah cntik nad buat...kreatif jgk nad ni ye...hehe :)

i'm ezza haniza said...

nadd ..yang frame dpn bilik tuu...jgn mahal2 org triang! hahaha

ishiko said...

wahhhh menariknyaaaaaa...
rasa nak satu je^^

adib syazwan said...

wah!kreatifnya!...aja bole..=P

forever love said...

macam menarik je.. hihi

syaimz said...

terernya menjahit!

Bitter Sweet Efiey said...

pandainya kak nad mnjahit... =)

cik hani said...

cantek2..
kreatifnya..

cik hani said...

cantek2..
kreatifnya..

✿Cik Bunge✿ said...

jom join contest

http://aquazeyra.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

アヌム ちゃん said...

comel2nye semuanyaa..huhu

efa nur said...

cantik nyew!! i likee :)


Jom Terjah Sini :)

nurazlin mohamad said...

cantik...

jom meriahkan giveaway yg alin buat.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html

*cik syu* said...

http://eurofea91.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-raya-dari-art.html

sisnadya ,look here :)

Mr.Oren said...

ala comel kata TOK...

saiazuan said...

waaaa smart2 :D


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Oppa Kudin Nz said...

pandainye menjahit..wah :)

Anonymous said...

cantekk sgt.. tp cmne wt yg ade gamba garfile kt name tuh?..

Dayana AZ said...

kak nad letak lah ni jugak kt blog shawlstoriie tu hehe..

Amni said...

cantik la dear.. sangat kreatif tau,.,,,

NOOR FATIN said...

kreatifnya nadya ni! ;D

.cqyn. said...

comel. btw, dtg melawat sini (:

saya bukan tomato said...

wahhh rajen n kretip nad ni ^^

tgn kita keras je -.-'

Syafiq Rosli said...

wah superb la kan..rajin u buat..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh... kreatif la nad ni... rajin3... heee~

OMR (Rose) said...

cantik-la cik nadya =)...
rasa mcm nak tempah utk nama anak2...boleh x cik nadya bgtau sy brape ongkosnya =)
]
email:rose.lan838@gmail.com

tq!

Tea said...

eh canteknya. huhu.

Tea said...

nak nak. harga berapa eh?

GaRy™ said...

alamak nad~... lawanya....sangat2...

Cik Wani said...

hyep,, jom komen kt link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Princess Feyqa said...

cantik lah :) how much> hehe

Nabila Huda said...

cantik.. buat la tutorial.. hihi

CikHaniBhulat said...

sgt cantik..so kreatif..cmner nad buat..pandai nad buat..hani singgah cini n folo jgk ye =)

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/

hyemynameisrasyid said...

pergh.,sgt hebat menjahit.,^^
nice blog anyway.

salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

saiazuan said...

waa cntiknye.. dlu umi rajin la buat

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html