Friends of Miss Nadya

26 July 2011

Bila Dah Femes.. Berlagak.. Patot Ker??

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...wah...tajuk pedas macam meggie goreng mak nad masak pagi tadi jer...sebelom memulakan perbicaraan...nad nak mohon maaf andai ada yang terasa...tadi...nad blogwalking kejap masa tengah makan meggie goreng yang mak nad bekalkan untuk nad ni...dah lah tengah pedas...pastu terbaca satu komen pedas ni di blog kawan nad ni..lagi lah pedas...huhu..kita sebagai manusia...terutama melayu sepatutnya menyokong rakan yang lain.bukan mencuba menjatuhkan orang lain...
Sorry...takde backlink sebab nad tak nak menjatuhkan sesapa...so,kita sesama insan,..amik iktibar..nad pon tak nak jadi macam insan di bawah ini..

blog Budak A ini kira femes jugak lah pada pandangan mata nad..kerana nad dah lama follow blog beliau...tapi..blog Budak B ni nad tak tahu..kalau tengok follower..follower Budak B lagi banyak dari Budak A...nad tak kenal Budak B ni sebab jarang baca entry beliau...nad suka baca entry Budak A..

nad nak cerita pon segan lah..sebab dua-dua perempuan...ish...nad nak amik iktibar disini..walaupon follower ramai..uv banyak...trafik maintain...nad tak akan pertikaikan blog lain..kerana diri masing-masing cuba menyampaikan entry terbaik...kalau kawan-kawan tengok..blog nad ni ramai follower..uv pon banyak...tapi tak semestinya nad terbaik..betol ke tak??

p/s :: nad masih belajar menghasilkan entry yang bagus..hehe..

15 comments:

Dianaa said...

Lumrah manusia, senang lupa diri :)

farra said...

x patot3..mane boley camtu..iskk..ingatla,kite semua sal dari bawah jugak..:)

http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/07/aku-dilamar.html

Cik Purple Pinkypuff said...

nad.. cp pun penah hadapi kes nih..:) dlm bln lalu kot..tp mls nak ckp..memula mmg cp hentam abes2 tp bla pk blk..mls arr..mkin cp jwb, mkin jadik la dier..huhu..:] dia siap buat 1 entri backlink nma cp g..tp cp x dendam la kt dia.. cma, sbg mnusia.. prsaan kurg senang tuh ttp ada..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hmm,pnh gak nmpk gtu..

makin ramai follower makin cam blgak lak..

lau dlu ada sje komen darinya..tp makin lama,makin tggelam..

dan itulah dunia blog..ibarat roda juge =)

beLLa said...

tak payahla kte nak nilai blogger tu dr segi ramai follower ape semua. yang penting, info n kualiti post dia tu yang bagi manfaat kpd semua ;)

Miss Nadya said...

@Dianaa::betol tu..:(

@farra::memang tak patot..isk...

@Cik Purple Pinkypuff::betol ke CP??ad plak mcm tu..isk...ta tau nk kata apa..

siti kektus said...

mungkin dia tak sempat kot nak reply semua. ye dak.

pk positif je la. ;)

Miss Nadya said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA::mungkin dyer tak sempat nak bagi komen..:)

@beLLa::betul tu..:)

@siti kektus::betol..tapi skunk nad bukan cakap pasal balas komen..skunk ni pasal budak b tu bangga dyer punya blog banyak uv ..dan ramai follower..:)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

blog zana xramai ,. jeles ==' haha ,. xdela ,. zana xkesah kot kalau follower ramai ,. bagi zana ,. zana menulis hanye sebab nak isik mase yang ter luang :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/im-not-here-for-rage.html

[sutera kasih] said...

dlm dunia blogging ni selagi kita sentiasa berfikiran positif terhadap apa yg cuba disampaikan oleh penulis tu, komen2 yg dilontarkan..Insya'Allah xda masalah akan timbul..

thumbs up entri ni sbb hormati rakan blogger dgn x bagi backlink kpd yg dmaksudkan, harus dcontohi :)

Cik Purple Pinkypuff said...

haa..btol2..diabangga dia manyak uv n trafik tggi.. then merendah2kan org yg tak hebak cam dier..:(

♥ Cik Emma ♥ said...

Buat apa la nk berlagak... Tak bawak ke mati pon kefemesan kita tu... Biar kita low profile pn takpa dari suka membangga diri masing2... Dan yg paling jgn suka show off and berlagak bagus.. Kita semua hamba Allah.. Sama saja di sisi Dia begitu jgk dengan manusia ciptaannya...

Dalynniea Abd Rahman said...

mari join belog cik dalynniea pulak. :)

Nelly The Strange said...

masing-II ada cara tersendiri ^^

Mish Apple said...

Den Paling segan nak tunjuk pageview . HAHA