Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...korang rasa nak join tak??dulu dah ada part 1..skunk ni Part 2 pulak...kalau korang berminat..klik jer header abg ben tu okay..Senarai nama yang join segmen ini di Blog MTT

Sesiapa yang berminat nak tukat link dengan nad??tinggal link anda okay...nad akan listkan korang dalam Blogger Gurl Atau Blogger Boyz





31 comments:

azam said...

bertukar link

Cik Ceria said...

jom tukar link sy ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Rohaizam Rosli said...

jom tukar list nak tak??? stuju meh nyatakan ya kat sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

jom tukar link

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

Clara said...

jom tukar link

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow...jom singgah!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

slam prkenalan..

jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rohaizam Rosli said...

huhu... yeah !!!! thanxx nad... Iejam dgn segeranya masokkan nad dlm bloglist Iejam... huhu ~~~

Rahmad said...

blog ni dh masuk dlm bloglist sy dh..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nuur_mutiara said...

sy dah list kan link awak kt bloglist sy~~ jom melawat ^^


http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

dah letak blog ni lam bloglist sy..
do the same k..

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

BERT said...

mekaseh nad.. dah letak link n folo ye

Munna said...

hi sori lambat reply! setuju utk tkr bloglist.kejap lg sy update k. jgn lpa ltk blog munnafendy di bloglist blog ini ye =)

follow sini =)

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)

Azwa Azee said...

hi tuan rumah..sy dh letak kamu dalam bloglist..=)

suhaili sarif said...

thanx ya..ok jom kita tukar2..hehe

❤ Cik Nissa ❤ said...

done! ;)

dlm special bloglist..

(: gebangkembang :) said...

dah list dalm bloglist ^^
boleh tengok di The Saranghaeyo :)

(: gebangkembang :) said...

dah list dalm bloglist ^^
boleh tengok di The Saranghaeyo :)

ruzana roslan said...

tahnks. dah masukkan dlm bloglist juga. selamat berblogging!

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

sorry..baru buka blog..^_^ okay..nnt miera update kat blog erk..^_*

misshannajr said...

cik nad yg pink..sya dah masukkan blog ni dlm bloglist sya..salam ukhwah :)

Gadis Pantai Timur said...

dah letak kamoo dalam blog list..

♥whiteFlower♥ said...

hye :)dah bloglist..

lia AKA milo said...

salam perkenalan,
Lia dah letak link awak dalam blog Lia.. :)