Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

15 July 2011

Create Focus Light Use Adobe Photoshop cs5

Assalamualaikum..

 Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger Readers..

Salam Hari Jumaat...selepas nad post entry ni nad sibuk handle program yang berjalan di tempat keje nad..ada program membina blog Negeri Pahang..giler...buat blog jer boleh dapat RM200??nanti kiter citer..tapi sekarang nad nak cerita yang nad baru jer download software Adobe Photoshop Cs5 ni dari Wan hazel..memang berkesan..dan nad belajar buat focus light dari blog semanis epal dekat Tutorial How to Create Focus Light Photo Effect by Adobe Photoshop  ..nak tengok tak hasil kerja nad ni??haha...macam tak menjadi...tapi nad dah cuba okay...mari kita tengok picture yang nad buat..hehe...di bawah ini adalah hasil dari focus light tu..


Manakala image di bawah ini adalah picture original dari nad..


Thanks sudi tengok entry ini...setiap komen anda amat nad hargai...thanks sangat..^^

3 comments:

cik Dil said...

woww..ok apaa..dah mjadai tuu..^^

adan said...

gambar ori dah smart dah..

Nadya O'Conner said...

@cik Dil::hehe..ok dah ker??hehe..malu..:)

@adan::ye ker??nad baru nak belajar guna adobe..:)