Friends of Miss Nadya

28 July 2011

Review Follower 800 | Miss Nadya Punyer Blog





Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...Alhumdulillah...membesar sambir meningkat si budak miss-nadya.blogspot.com ni kan..hehe.. 

13 July 2011 ari tu nad pernah buat Review Follower 600 Miss Nadya Punyer Blog .. 
21 July 2011 ari tu..nad dah buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog ..
23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog .. 
26 July 2011 buat Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog ..dan hari ini
28 July 2011 buat Review Follower 800 Miss Nadya Punyer Blog..

nad memang tak ada ayat lain..nad cuma dapat mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ini..ingat..nad tak pernah mintak balasan tau...sebab nad tak pernah nak paksa semua follow blog nad..sebab itu hak masing-masing..betul tak??

kalau ada yang nak kene review..boleh..mai join Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain sebab tarikh tutup segmen tu besok pukul 11 pagi..lalala..nad akan promot blog korang untuk sesiapa yang dah join segmen tu yer..
Nak tahu nad promot macam mana??nad promot 10 blog untuk 1 Part..so,nad dah promot 4 part..maknanya dah promot 40 blog..sekarang nad nak promot part 5..kalau nak kenal blogger lain meh klik Part 1, Part 2, Part 3 & Part 4 ..kalau nak tengok semua blogger yang dah join segmen tu DI SINI

Okay-okay..dah-dah..sekarang nak cerita pasal Follower yang ke-800 ni...Thanks kepada awak kerana sudi follow blog nad ni..tapi sayang..nad tak dapat detect blog anda kerana anda tak letak link di profil anda...kalau anda baca entry ini..baca tutorial dari Blog Adamxis Di Sini semoga membantu anda untuk terus berblogging gogging..hik hik...tak dapat nak terjah blog beliau..huk huk..harap beliau baca entry ini..