Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

14 July 2011

Tenanglah Dikau Di Sana Wahai Kucingku Tatot



Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger Readers..
Entry Sedih..:'(..banyak gambar kucing..
Perkara ni berlaku semalam...kucing nad ni berumur 10 bulan..Kucing jantan namanya Tatot..nama pon pelik..tatot ni kucing kesayangan nad..semua kucing nad sayang..tapi dia ni special sebab dia ada habit yang pelik..suka menyusu dengan telapak tangan nad atau abah nad..gambar pertama di atas dia duduk dekat abah nad sebab nak menyusu..
Sebelum dia nak pergi..tak da tanda-tanda dia nak mati sebab dia dan kucing lain happy jer..
Punca kematian dia,keracunan..tak tahu sapa yang meracuni dia..Pagi semalam..nad dah bagi air kelapa untuk dia minum untuk tawarkan racun dalam badan dia..tapi,apa kan daya...dah suratan dia nak mati semalam...kita ni sapalah yang nak melawan takdir..
Nad sedih lah jugak sebab abah tak bagi tahu nad semalam..sebab takut nad sedih...nad tahu pon bila dah sampai rumah...masa tu nad ok lagi..tapi,lepas nad mandi..nad teringat dan nampak kelibat dia lari-lari dalam rumah..sedih sangat masa tu..
Yang paling mengayat hati nad pemergian dia ada ganti...tah mana datang nad pon tak tahu..mungkin orang buang kat umah nad sebab umah nad memang banyak kucing..
Ni lah tatot masa menyusu dengan abah..tak dapat nak upload banyak sebab sumer picture sebab surver down...yang pasti sekarang nad sangat sedih...

3 comments:

nananaDya said...

sabo ye nad...nana memahami perasaan nad asekarang sbb nana pun pnh alami macam nad...

H.J said...

sabor je nad..jangan sedih2 lagi

EZAN IDMA said...

jgn sedih ye nad