Friends of Miss Nadya

25 August 2011

#10 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

Assalamualaikum..

KALAU NAK POST EKSPRES,KITA TAK LETAK NOMBO TELEFON PENERIMA TAK PE KER EA??ADA SAPA BOLEH BAGI TAU??NAD NAK ANTA BARANG NI..HUHU









11 comments:

theklon network said...

haa , bole je klau taknak letak num tepon , diorg bukan nak tepon pun , klau nak letak gak , letak je num tepon kamu kat situ , bende itu tak menjadi masalah . janji nama dan alamat penerima betul. sekian

Semut Senyum said...

tak pe kalau tak letak, cume no phone tu kalau posmen tak jumpe cari rumah kita atau ada masalah kt barang kita tu, dia akan call... Cik semut penah kene gitu.posmen call psal tak jumpe cari rumah... tu je.

fRaMe+LenSeS said...

elok letak Nad, sebab kalau dia ata tade orang dia leh call. ;D

Ezy Chiaki said...

boleh je xletak..
tp kalo ade mslh ke ssh nk contact..
huhu..
baek letak la kot..

Nabila Huda said...

x letak pun x pe.x jd masaalah. tapi kalau dah ada tu, better letak.

eiela said...

takpe kalau tak letak, kalau letak lagi elok..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

seeloknya letak =)

xletak xpe..

p/s: huhu,wat masa ni xder jualan paket..takut pecah aje =)

bombay said...

letak je..if anything happen, diorg boleh contact balik..either yg mengirim or penerima..

Heidi Shafiq said...

sepatutnye kene letak.. klu posmen x jumpe rumah penerima tu dia akan call..

Kakkoii said...

x kisah kalo x letak... tapi buat la posmen tu dtg anto umah, penerima tu x da.. so tu la gunanya no phone tu..

Tp jgn risau, biasanya posmen tu akn tinggalkan notis :)

merahitujambu said...

nnt x sampai cmne lau x letak no??

salam syawal..nk doodle free jom laa