Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

22 August 2011

Malam yang sunyi..


Assalamualaikum..



Selamat malam semua...malam ni nad dilanda keb0sanan tambah pulak hari ni nad tak p0st apa-apa entri p0wn..sebab nad tak dak m0od dan idea nak p0st apa-apa dari pagi sampai sekarang..
Sekarang nad layan tv3 tg0k cita cina..tajuk apa p0wn nad tak tahu..yang penting cita ni best..

Adush..nak 0n9 p0wn tak b0leh..br0adband tak t0p up..naya bet0l lah..disebabkan hal ni ada 0wang kata nad ni jenis kedekut..bukan kedekut tapi jimat..hehe..

Lagi satu nad nak ucap terima kasih untuk semua yang bagi semangat masa nad sakit gigi semalam..gigi nad da 0kay cuma ada sakit sikit..Alhamdulillah nad tak p0nteng puasa walaup0wn sakit semalam..
p/s : ada lagi pemenang giveaway raya tak anta details kat nad..es0k nad pantau..
Thanks sudi baca entri mengarut malam ni...gambar di atas tak de kene mengena dengan isi entry ini..hehe..saja nak letak picture sendiri...