Friends of Miss Nadya

29 September 2011

Bloglist Penghargaan Buat Mereka

Assalamualaikum...


Salam sejahtera semua. Nad tak sihat tapi kencang buat entry. Tak pa lah.. Sekarang nad buat entry ini untuk memberi tahu mereka yang nad dah buat 1 Bloglist Blog Jari Kuat Komen di mana bloglist ini akan nad perbaharui sekali sebulan. Bapa kali sebulan pon tak kisah. 

Yang tak masuk di bloglist itu jangan bersedih okay. Sila cuba lagi dengan mengomen. Hehe..

Okay, korang semua. Nad nak ucapkan terima kasih banyak-banyak yang selalu komen blog nad ni. Tanpa anda semua. Siapalah Nad. Kalau korang tak terjah Nad. Pasti Nad tak kenal korang.

Pengomen Tegar jatuh kepada Corat Coret Nusha,beliau dah jatuhkan drop komen kat blog nad ni sebanyak 42 biji . Nad pon tak pernah komen sebanyak itu di blog beliau.. Terharu sangat..thanks tau Nuyui..^_*

Solicious Storynory atau nama saintifik beliau SS telah melepaskan bom atom komen sebanyak 25 biji

Blog Miss Ezy atau nama terhangat beliau Cik Ezy telah jatuh cinta komen sebanyak 22 kali

Arul Chelsea ini pulak telah menangis komen sebanyak 21 kali. Kurang 1 dari Cik Ezy.Agaknya beliau bosan sebab nad tak nak hiraukan dia kot. Gurau je..

itu adalah 4 orang yang paling kuat a.k.a rajin melepaskan komen kat nad..

Dan di bawah ini adalah untuk yang komen dia lebih daripada 10 atau seangkatan dengannya..



Moon - Keyz™ (15)  bersaing hebat dengan Blog Thinker. (15)






Thanks kepada semua. Nad rasa terharu. Mungkin nad tak banyak komen dan jalan-jalan kat blog korang. Baru perasan sekarang..

Iklan Yang Terhebat Adalah Dari Nuffnang






25 comments:

ArulchelseA said...

wahh tq2..klau tk komen pun..sy ttp dtg singah sini.. tq kerna mnghargai..

BERT said...

tq nad... tebaek lah huhuhu.. tak sangka ader plak lam senarai hehheheheheheheh

Lulu Caldina said...

laa yer ke? tak perasan lak lulu ni suka menyemak kat sini..huhu :)..

Thanks dear

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..dah 42 kali ea??

xsdar lgsg dear..

tp thnx tau..

heheh..

terharunya...

Cik Purple Pinkypuff said...

eh.. cp pon ade gak?? hehehe.. malunya.. :') nad pun salu komen blog cp kan.. hehehe.. thanks jugak nad! :D

rara pinkmafia said...

wah wah wah.ada list.hehehe

Nizam Ijam said...

wah..terharu gler :D

KuNanGKuNanG said...

nampaknye kene la gandakan usha la..nak kejar yg atas tu..he3.
tq miss nad..

BeloG MTT said...

Hehehe TERselected juga walaupon di tangga yang terakhir yer..Hehe

Macehhhh Nad :)

Santri T.P.I.N.I said...

wah...terima kasih nadya, santri bersaing hebat dengan lulu pulak tu, lepas ni nak rajin2 koemnlah...bolehkan nad?

ieyza afieyna said...

hehe.. terima kasih kak nad ;)
blog nie best.. tu suka dtg blog ni.. ;)

maszull said...

salam nadya....mekacih nad mama x sangka plak mama tersenarai dlm pengomen tegar nad...mekacih yer...:)

SoLy SoLicious said...

oergh... second tuh..... masihhh!! heeee

NasZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
msredcheesecake said...

tak sangka ada dalam senarai... terharu pulak bila msred dimasukkan dlm bloglist nad.... tengs yea...

Sunah Sakura said...

salam nadya..

meh tengok entri akak...khas untuk nadya..

http://www.sunahsukasakura.com/2011/09/saya-tak-reti-nak-buat-template-macam.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tq dear..;).. skrg ni dh mula sbuk ..huk3.. nk kmnt bnyak2 dh tk boleh ..;(

Ezy Chiaki said...

mekaseh nad..
sori ye sbb skrg dh xbpe aktif berblogging.. huhu..

eiela said...

tahniah kepada diorang.

fRaMe+LenSeS said...

hihi. maceh nad. :D

shiema sufian said...

thanks sayaang. sorry la sekarang shiema dah jarang bw. so, jaranglah shiema singgah sini :D

thaqibzaki said...

Pergh. Terima kasih banyak2 tau. Maaf sbb kurang komen sini sbb semester sudah bermula. Tahap fokus pada blog kurang sikit. Maaf lg skali. Di sini dapat dilihat suatu persaingan yang sihat. Terima kasih sbb buat entry ini. I'll try my best to give you some support! YEAH!!!. :)

Zul Fattah said...

hehe.. tima kasih yup.. tapi semua itu aku kisahla.. kita kan kawan.. sama2lah kongsi idea.. baru kita boleh maju..

smilenajah93 said...

sys ! untuk kim xde ?? hehe ~

Santri T.P.I.N.I said...

selamat hari raya!