Friends of Miss Nadya

30 September 2011

Kembang Semangkuk Dengan Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum..



Salam Jumaat semua..lelaki semua dah balik solat jumaat ke belom ea??En.Boyfie pon tak message lagi..

Dah,tadi Nad timbang berat badan. Menurun lagi.. Sebab semenjak Nad sakit dari selasa lepas hingga hari ni. Nad tak selera nak makan. Nafsu makan tu memang ada, tapi bila makan je terkeluar balik. Hari ni, dengan ketandusan idea kerana hari ni nad rasa macam nak fengsan.#tipu.

Sebenarnya nad agak terkujat boboy sebab Cik Yuyu Jelo ni komen dekat page Miss Nadya Punyer Blog


Hehe..nad tak sure dia kata siapa yang comey..hehe..okay,Yuyu Zulaikha dah bertemu dengan kembarnya Yuyu Johanna di entry Rabu Bersama Kembar Yuyu Zulaikha | Entry 11 Gambar

Sebenarnya sekarang perut nad masih tak stabil. Dari malam tadi dah berjuta lemon kali nad pergi toilet. Sampaikan En.Boyfie berjaga malam tadi. Bila terjaga je nad message dia. Dia teman sampai nad terbungkang tertido balik. Kesian kat dia..^_*

p/s :: Nad nak siapkan bloglist antara negeri kat blog lagi satu..

Writing By :: Miss Nadya

13 comments:

c genk bah ne said...
This comment has been removed by a blog administrator.
fRaMe+LenSeS said...

CB ka nad? kalau CB nad minum air teh pekat2. insyALLAH ok

ieyza afieyna said...

best nye kak yuyu post wall..jelez3x
kak yuyu tu comel sgt kn...kak nad pun comel, jgn kembg lebih2 tau.. hee :P
gurau je..

semoga akak cepat sembuh eh..

B33HA said...

baiknya bf....hee..

wah, yuyu komen tu,.hee..

yayath said...

semoga cepat sembuh miss nadya:)hehe

eyryn said...

aduss ! bertuahnyye dye :) hehe. .
mesti suke kan3 ? :p

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya org popular komen..heheh..

stakat ni abg eqbal aje pnh komen..hehe..

SoLy SoLicious said...

woww...bestnye die..hee

ArulchelseA said...

biasalh popular kan.. kih kih kih

Santri T.P.I.N.I said...

get well soon yer! blom dapat komen dari yuyu lagi...hu3

maszull said...

salam nad...bestnya yuyu komen kat fb nad kan...:)

NasZ said...

dah g klinik belum ni?

MOHD NASER.com

KuNanGKuNanG said...

camne rini dh ok ke?moga cpt sembuh..