Friends of Miss Nadya

14 September 2011

Hodoh lah blog kaw ni..


Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...sebelum nad mengeluarkan entry sedih...letak picture perasan dulu...hehe..baru nak update pasal nad pergi kursus kat Grand Season Hotel 3 hari lepas...tapi, tangan ni laju nak taip entry bersedih-sedih kejap..

budak ni nad memang tak kenal...so,kalau tak kenal nad tak balas chat di fb atau komen di wall..

dyer anta fb chat..



so...nad tak tahu nak cakap apa...hurm...korang boleh komen dibawah untuk nasihatkan nad sebab keburukan di blog nad ni datang dari nad..yang baik dari Allah..yang buruk dari diri nad..








22 comments:

Pendamba Mawar said...

banyak sangat input?pebenda ayat tu??hahaha..:P

taoslayerz said...

lek la nad...blog nad ok jer..

blog taotauajer lagi la serabut...

chill okay nad~ teruskan usaha anda

jgn pernah give up!

faizlaster said...

blog kamu ok jep..suke2..hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

hahaha~~ cp pon nak ketawa guling2 jep.. terlalu byk input?? mksd dia widget kowt??hihihi~~ laa nad.. jgn la sesedih.. :) org yg ckp tu org takde blog, kite yg blogger nih tgk blog nad oke jer.. simple hape.. pink lagi :) blom ag dia masuk blog cp, tak tau di kata hape.. hahaha~~ :P

BERT said...

banyak gadget leh beratkan blog.. ader betul dia cakap.. takpe.. jangan ambik hati ye dik.. tapi pink ni tetap menawan kalbuuuuu

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ok aje dear..kemas lg..

xder pon widget yg rasanya xptut nak letak..

sbr ea..

len org len pendapat..

think positive =)

Paris Hilton (M) said...

be ur self je...
ok je blog ni..suke

My Name is Mar said...

rasanya blog yang budak tu bagi lagi serabut kot..
Ho-ho-ho!

nuyu said...

saya tak suka bila pointer saya berbentuk strawberry. cik nad sila tukar semula. kthanxbai!

nureenina said...

comey jer blog ney :)

azam said...

pedulik lah.....

janji bahagia dgn blog awak nad...
ko sape nak komplen²

Mish Apple said...

maybe sebab banner tu kot . and churp-2 and best view tu ade fieldset .. klau letak kt sidebar kemas kot . tapi blog ni tak serabut la . just banner tu je .

yayath said...

aik...macam x paham je dgn ayat yang dia komen tuh:)heee~~

okey je blog ni..smart..nice.hehe~~

CIK FERRA AWW said...

bese lah tuh. cemburu takde mata. a.k.a cemburu buta hehe

:.ciklaila.: said...

for me, blog Nad oke jehh. tak berat or serabut or wateva. comel je. takpelah. everyone has their own opinions Nad. and tak semestinya kita kena penuhi setiap ape yang orang nak kan? we don't live to please people that much kot. hee.

Azzah said...

banyak input?tak faham apa maksud dia.blog nad dah ok la..cuma cursor stawberry tu je kot.ada gsnggu skit..:)

Nadzirah K. said...

blog ni ok je,pedulikan je ape orang nak ckp :)

juelee said...

erk tak paham la byk input tu apa.. maksud die gadjet tepi2 tu ke nad? akak rasa ok je hahahha bese la tu nak kasi menarek sket blog, kalau kosong plain bbosan plak

NasZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Zul Fattah said...

sape yg komen tu Nad? Bodoh kot... aku tengok ok je.. warna dah Ok. sesuai dgan tema.. x berat pun.. ermm.. ape eh yg tak kena dgan blog ni? bagi aku ok kot.

Honey IsyQi said...

ok je...tp cursor ni agak menggangu sket...hehe...yg lain cool ape..=)

fRaMe+LenSeS said...

tak paham la. agagagag.. takpa lah.. okeh ja nadh tgk, pink itu comei. kan? kan?