Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 October 2011

Blog Pilihan Hari Ini | Aqilah Haliqa

Assalamualaikum..

Selamat petang semua dan salam sejahtera.Nad blog merangkak walking tadi sebab nad agak sibuk la hari ni.

Sebelum nad nak bercerita nad nak mintak tolong satu je. Klik dan like sini guna facebook..boleh kan??
Nak tahu tak nad blog berjalan walking dari list yang join segmen nad yang berlangsung hingga 31 Oktober 2011 di Segmen Miss Nadya :: Selamat Datang October
Blog Pilihan Petang Ini terpergi jatuh kepada Aqilah Haliqa 


Header baru tu. Kalau tak percaya klik tuan blog di header di atas. Cantik..^_*

Entry Terbaru beliau tadi Yeah Header Baru..!! 

Sebab tu lah nad kata tu header baru. Hehe.

Blog beliau tak da banner. Huhu.. tak pa, next time buat la tu.

To  Adik Aqilah :: nad suka la lagu dalam blog tu, apa tajuk yer? tapi kalau awak letak lagu yang boleh letak pause okay jugak. lagi satu widget kat mouse tu wat nad pening tadi. sebab dye berpusing-pusing ikut nad. Huhu jangan marah ye. Happy Blogging dear.. ^_*
Writing By :: Miss Nadya

4 comments:

smilenajah93 said...

wah ~ untung lerhhhh :D

NasZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

teringin buat blog..:)

AQiLaH QeYLa said...

Salam kak nad.. terima kasih bnyk2 sbb pilih blog qeyla sbgai blog plihan.. :))
hee..suka...!
Haa.. tjuk lgu tu YOU dr Nur Jannah Aulia..
Sal banner lak mmg tk dak sbb tk pndai bt lg...ehe..
ha.. sory bt kak nad png2 kt cursor tu..hee..
skli lg thanz brbnyk..
^_*