Friends of Miss Nadya

12 October 2011

Blog Pilihan Hari Ini | Blog Fendy

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua. Lambat nya nad buat Blog Pilihan Hari Ini. Hehe, Sibuk. Apa nad buat pon tak tahu la. Tapi tadi nad banyak blogwalking dari Bloglist Nad. Kat situ nad dah kumpul kan semua blogger dari negeri masing-masing. Kalau korang nak masuk dalam bloglist tu. Bagi je link blog korang dan cakap nk masuk Negeri mana ye.

Tadi wordless wednesday nad letak gambar ini


Sila kata nad jelek. Muahaha. saja nak menunjuk gambar hari ni. Huhu. Hari ni sepatutnya nad ada training futsal. Tapi coming moon pulaks. Opss!!. Terus tak jadi nak main. ^_*

Blog Plihan Hari Ini Ialah Blog Fendy


Entry terbaru beliau ialah Revolusi Blogwalking Kepada Blogreading

Kali ini nad pilih blogger lelaki. Perempuan-perempuan di sana. Jom terjah beliau. Orangnya kacak. Belum berpunya. Hehe. Nak ngorat sila tanya tuan badan. Jangan marah ye fendy. Gurau je. ^_*

To Fendy :: Suka masuk blog kamu, Terkenan jugak kat blog kamu ni. Tak da nak kritik apa-apa. Anyway,selama nad follow blog fendy. Blog fendy dah semakin berkembang. Tahniah my friend. Nice entry. ^_*
Writing By :: Miss Nadya

 

Take your surprise plans to a WHOAA level!


4 comments:

Fendy said...

tq very much....blog fendy ni xde pape pon sebenarnya....simple je....blog nadya apa kurangnya...

Gen2Merah said...

amboi, gambar tu memang comey... ehehe

suha said...

erk blog cik suha xmo pilih ke?



(^_^)

msredcheesecake said...

hensem ke? kena terjah ni...hhee